Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Φωκικός:"Ακόμα και οι ξένοι δεν είχαν ξαναδεί τόσο χάλια διαιτησία όπως του Ζούγρα στις Σέρρες!"

Έξαλλοι είναι στο Φωκικό με τη διαιτησία του Διονύση Ζούγρα κατά την εκτός έδρας ήττα με 2-1 στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό..
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου χαρακτήρισε την διαιτησία τουλάχιστον εχθρική και με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ομάδας βάλλει εναντίον Ζούγρα και αναφέρει πως ακόμα και οι ξενοι της ομάδας δεν είχαν ξαναδεί τέτοιο πράγμα!
Η τοποθέτηση Παπαδημητρίου::«Δεν θέλουμε να εκδώσουμε ανακοίνωση για την χθεσινή διαιτησία του κ. Ζούγρα, αλλά θέλω να ενημερώσω ότι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα μου είπαν Πρόεδρε δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση. Ακόμα και οι ξένοι που αγωνίζονται στον Φωκικό μου τόνισαν ότι, πρώτη φορά συναντούν τέτοιες διαιτησίες. Ο Warden ήταν έξαλλος χθες και όπως είπε μου κάνουν συνέχεια φάουλ και δεν δίνουν καμία παράβαση. Η διαιτησία του κ. Ζούγρα ήταν ιδιαίτερα εχθρική μέχρι να γίνει το 2-0, μετά κάπως ισορρόπησε. Άλλωστε είναι ενδεικτικό ότι τα φάουλ χθες ήταν 27 – 5 κατά του Φωκικού όταν μόνο στον Warden μετρήσαμε πάνω από 10 για τα οποία δεν δόθηκε τίποτα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω τα συμπεράσματα δικά σας…»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα