Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Νέο επεισόδιο στην προπόνηση με Πήδουλα, και ο Μελισσανίδης!

Ο γυμναστής της ΑΕΚ Γιώργος Πήδουλας ξαναέγινε πρωταγωνιστής σε επεισόδιο στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Πήδουλας (οι φαν της Β Εθνικής τον θυμόμαστε και από Εθνικό Αστέρα και Εθνικό Πειραιά, όπου επίσης ήταν...έντονος), ο οποίος στο παρελθόν είχε έντονο καβγά με τον Γιώργο Κατίδη, είχε φραστικό επεισόδιο αυτή τη φορά με τον Γιάγκο Φερνάντεζ.
Ο Πήδουλας έδιωξε από την προπόνηση τον Πορτογάλο στόπερ, επειδή δεν έκανε ότι του έλεγε στην προπόνηση λέγοντάς του: «Πώς μου μιλάς έτσι; Φύγε από δω τώρα»!
Ο 25χρονος παίκτης μίλησε στη συνέχεια με τον Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος του είπε να επιστρέψει στην προπόνηση και το επεισόδιο δεν πήρε συνέχεια...

Το άλλο σημαντικότερο νέο όμως της ΑΕΚ ήταν πως πραγματοποιήθηκε το ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με την αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΚ! Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν τελικώς στη Γλυφάδα, εφόσον 200 οπαδοί της ΑΕΚ τον έψαχναν αρχικά χωρίς επιτυχία στο σπίτι του στη Βούλα.
Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης ξεκαθάρισε πως ναι μεν είναι θετικός στο να ασχοληθεί και πάλι με τα διοικητικά της αγαπημένης του ομάδας, ωστόσο ξεκαθάρισε πως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και πάλι οι μέτοχοι και φυσικά να βάλουν χρήματα.
« Δεν μπορώ να πληρώσω τα σπασμένα τόσων ετών. Θα μπω αν μπουν και οι άλλοι μέτοχοι. Είναι άδικο», δήλώσε ο Μελισσανίδης δίνοντας μια αχτίδα φωτός στα διοικητικά της ομάδας, μιας και δεν φαίνεται πως αυτός που θα βοηθήσει τελικά θα είναι ο"Τσάκας" Βιντιάδης...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα