Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Παναχαϊκή:"Αγνώμονας ο Φυντάνης, τόλμησε και έδωσε συνέντευξη τύπου με τον Βύζαντα, παραμονές του αγώνα με την Παναχαϊκή!"

Τώρα αυτό το κομμάτι της ανακοίνωσης της Παναχαϊκής να το θεωρήσουμε σοβαρό?!
Η ομάδα της Πάτρας λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τον πρώην προπονητή της Ηλία Φυντάνη αγνώμονα (!), επειδή τόλμησε και έδωσε την πρώτη συνέντευξή του ως προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων παραμονές του αγώνα με τους Αχαιούς!
Η ανακοίνωση χωρίς περαιτέρω σχόλια:«1) Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή και η ιδιοκτησία της είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τον πρώην προπονητή Ηλία Φυντάνη, ο οποίος επέλεξε να κάνει την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων παραμονή του αγώνα με την Παναχαϊκή. Δυστυχώς, η ιδιοκτησία και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχουν γεμίσει από αγνώμονες προπονητές και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενώ έχουν ευεργετηθεί σε όλους τους τομείς της ζωής τους (δικαστήρια, οικογενειακά προβλήματα, υγειονομική περίθαλψη), επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είναι βέβαιο ότι θα βρει και τον προπονητή ο οποίος θα ταυτιστεί μαζί της και τους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το ίδιο και δεν θα προσπαθούν να φύγουν με κάθε τρόπο όταν κάνουν ένα μικρό όνομα μέσα από αυτήν την μεγάλη ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα