Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Φάμπρι:"Οι παίχτες δεν έχουν τα αρχ...α να παίζουν στον Παναθηναϊκό", και η επικείμενη απομάκρυνσή του από το τριφύλλι!

Η ήττα από τον Πλατανιά, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στον Παναθηναϊκό...Ο Ισπανός προπονητής Φάμπρι τα έβαλε με τους παίχτες με βαριούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας πως δεν εχουν τα αρχ..α να παίζουν στην ομάδα, ενώ το κλίμα και στους παίχτες και στη διοίκηση είναι εκρηκτικό, με τους φιλάθλους να αποδοκιμαζουν έντονα παίχτες και προπονητή!
Απόσπασμα από τα λόγια Φάμπρι:«Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, όπως δεν ήταν σε καλή μέρα και ο διαιτητής. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τα αρχ...α να πάνε μπροστά τον Παναθηναϊκό και να τον βγάζουν από αυτές τις καταστάσεις.Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν το αίμα και τα αρχ…α να φορούν αυτήν την φανέλα. Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν να συνεχίσουν να τη φορούν. Κάποιοι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να έχουν καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν σήμερα για την ομάδα. Από εδώ και στο εξής ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει τους παλιούς και να κάνει νέους. Να δει ποιοι απ’ αυτούς μπορούν να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα, γιατί αρκετοί δεν μπορούν».
Ο Φάμπρι σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, θεωρείται υπεύθυνος από τη διοίκηση της ομάδας για τα χάλια του τριφυλλιου και ήδη μετράει ώρες στον πάγκο της ομάδας, με τη διοίκηση να έχιε αρχίσει να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του... Όχι ότι έχει άδικο εδώ που τα λέμε ο Ισπανός στους χαρακτηρισμούς του για τους παίχτες του Παναθηναϊκού κατά την ταπεινή μας γνώμη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα