Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη ο Δημητρέλλος, ακολουθούν Ντέμης, Αδαμίδης και άλλοι

«Συνελήφθη σήμερα (21-3-2013) το πρωί, 54χρονος ημεδαπός, ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 170.865.122 ευρώ».Με αυτή την ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τη σύλληψη του προέδρου της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλλου για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο. ο Δημητρέλλος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όταν πληροφορήθηκε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του.Ο πρόεδρος της Ένωσης την Παρασκευή (22/3) θα βρεθεί στην Ευελπίδων για να απολογηθεί και σήμερα θα διανυκτερεύσει στη ΓΑΔΑ.
Όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ ΑΕΚ οι βεβαιωμένες οφειλές που δημιούργησαν το πρόβλημα, φτάνουν τα 4,5 εκ. ευρώ και αφορούν την περίοδο 2008-2011.
Οι πληροφορίες θέλουν την Εισαγγελία να έχει εντολή στην Αστυνομία για έκδοση ενταλμάτων και για όλους τους προέδρους της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά την περίοδο 2004-2011, δηλαδή τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Γιώργο Κιντή, τον Νίκο Θανόπουλο και τον Σταύρο Αδαμίδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα