Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μώραλης:"Θα γίνει αγώνας μπαράζ ΠΑΟ-Ξάνθης για τη θέση στην Ευρώπη, αν δεν πάρει αδειοδότηση ο ΠΑΣ Γιάννενα"

Ο ΠΑΣ Γιάννενα μπορεί όπως τερμάτισε στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα να δικαιούται τη θέση στην Ευρώπη, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να εξασφαλίσει και...αδειοδότηση, πράγμα το οποίο δεν θεωρείται και πολύ εύκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει τότε την κενή θέση που θα προκύψει θα την δεικδικήσουν Παναθηναίκός και Σκόντα Ξάνθη σε μεταξύ τους αγώνα μπαράζ όπως είπε και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ :
«Από την Κυριακή το βράδυ υπάρχει συνεννόηση και επαφές μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών, συμπεριλαμβανόμενου και του ΠΑΣ Γιάννενα, για το θέμα των πλέι οφ, τον αγώνα μπαράζ και των υπόλοιπων κινήσεων, προκειμένου οι ομάδες να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους και να είναι ξεκάθαρο το τοπίο».
Επίσης, συμπλήρωσε: «Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης ώστε να υπάρξει η οριστική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Οι αδειοδοτήσεις δεν είναι θέμα της Σουπερ Λίγκας, αλλά η διοργανώτρια αρχή πρέπει να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα