Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Παράπονα εκατέρωθεν στο ντέρμπι του Βόλου

Με 1-1 έληξε το επεισοδιακό ντέρμπι στο Βόλο μεταξύ Νίκης και Ολυμπιακού. 4 αποβολές (3 για τους γηπεδούχους), δύο πέναλτι και πολλά νεύρα με τις δύο ομαδες να κατηγορούν ευθέως το διαιτητή Τίκα.
Αηδιασμένος με το ποδόσφαιρο μετά τα όσα είδε να συμβαίνουν στο ντέρμπι του Βόλου δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στις αποφάσεις του διαιτητή Τίκα.
Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, μάλιστα, εξέφρασε την άποψη πως υπήρχε σχέδιο εναντίον της ομάδας του, έκανε λόγο για κλεμμένους βαθμούς και χαρακτήρισε τους παίκτες του πρωταθλητές.
Ο τερματοφύλακας της Νίκης Ηλίας Βούρας με φανερό εκνευρισμό μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV.«Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι. Θα μας άφηνε με έξι παίκτες για να νικήσει ο Ολυμπιακός με 3-0. Τι να πω... Να ευχαριστήσω τον κόσμο. Πάμε για το διπλό στο Αγρίνιο»

Ο δε Ολυμπιακός απάντησε με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομαδας που παρατίθεται παρακάτω: «''Φωνάζει ο κλέφτης...'' (Βούρας – Ολυμπιακός Βόλου 1-1)
Παρά το γεγονός ότι το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας άρχισε με ανύπαρκτο (εκτός περιοχής) εις βάρος μας πέναλτι και την αδικαιολόγητη αποβολή του κεντρικού αμυντικού μας, η ομάδα μας, με παίκτη λιγότερο στο πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο βρίσκοντας μοναδική αντίσταση στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Συνέχισε δε να κυριαρχεί και στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας γρήγορα στην ισοφάριση και μη φτάνοντας στη νίκη λόγω των αντιαθλητικών ενεργειών των παικτών της αντιπάλου ομάδας, οι οποίες και δικαίως επέφεραν τις απόλυτα δικαιολογημένες αποβολές τους. Είναι λοιπόν πασιφανές ότι, αντί να διαμαρτυρηθεί η ομάδα μας, διαμαρτύρεται η αντίπαλη ομάδα, επιβεβαιώνοντας τη ρήση ''φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης''.
Και είναι σε όλους γνωστό ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο νοικοκύρης. Και αν κάποιοι χαρακτήρισαν το σημερινό ματς ''κωμωδία'', θα πρέπει να αναζητήσουν τους πρωταγωνιστές της στη δική τους πλευρά και να μη ψάχνουν για φθηνές και εξωπραγματικές δικαιολογίες».

1 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Σά να τό ' χει γράψει ο Μπέος αυτοπροσώπος...

21 Απριλίου 2013 στις 2:34 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα