Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αλλοίωση αποτελέσματος στην Καλαμάτα καταγγέλουν τα Χανιά

Με μεγάλα παράπονα γύρισε από την Καλαμάτα η αποστολή των Χανίων. Οι Κρητικοί έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή και τους βοηθούς του και σε ανακοίνωσή τους μάλιστα, αναφέρουν πως υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Απόσπασμα από την ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την διαιτησία του κ. Διώτη και των βοηθών του, του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, στον αγώνα της 28/04/2013 Καλαμάτα – Α.Ο. ΧΑΝΙΑ για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Οι ως άνω διαιτητές προέβησαν σε σωρεία διαιτητικών λαθών εις βάρος της ομάδας μας που αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα την ακύρωση ενός κανονικού γκολ και την παράβλεψη ενός κλασσικού πέναλτι ενώ παράλληλα υπήρξε ομοβροντία επίδειξης αδικαιολόγητων κίτρινων καρτών που έφθαναν τις τρεις ανά φάση, προκειμένου να αποδεκατισθεί ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ εν’ όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν. Η διαιτησία αυτή είναι συνέχεια σειράς εξοντωτικών διαιτησιών εις βάρος του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ την φετινή περίοδο, σε σημείο τέτοιο που να αλλοιώνεται ο ισότιμος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα.
Κύριε πρόεδρε
Οι… σκηνοθέτες του "αριστουργήματος" που απολαύσαμε πρέπει να βρίσκονται μακριά από την όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Ζούμε άλλωστε στην εποχή του δορυφορικού τηλεφώνου και της "τηλεατρικής χειρουργικής»".
Μιας και πλέον βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και ελάχιστα μπορούν να κριθούν ακόμα, σας ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και ειδικά σε αυτό της επιλογής – αξιολόγησης των διαιτητών.
Περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε δει φέτος, κάτι καλύτερο σε πρόσωπα και – διαιτητικό – παράστημα από τον κ. Διώτη και την παρέα του.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα