Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Καταγγελία στον πρωθυπουργό ο Ηρακλής!

Σκοπό να το τραβήξει μέχρις...εκεί που δεν παίρνει έχει ο Ηρακλής για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Βόλο στην αναμέτρηση της Τετάρτης (22/5)...Οι άνθρωποι του Ηρακλή σκοπεύουν να κινηθούν με μήνυση εναντίον του του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας Γεώργιου Ταμβάκη, αλλά και να κάνουν έγγραφη καταγγελία στον ίδιο τον πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά!
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:«Για όσα συνέβησαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στην εθνική οδό, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ενεργεί τα παρακάτω:
1) Έγγραφη καταγγελία στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
2) Έγγραφη καταγγελία στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον Υπουργό Δικαιοσύνης και αυτοπρόσωπη παράσταση διαμαρτυρίας.
3) Έγγραφη καταγγελία και συνάντηση με όλους τους αρμόδιους για τη Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια, επιτελείς των κομμάτων.
4) Έγγραφη καταγγελία και παράσταση σε όλους τους αθλητικούς φορείς της χώρας (ΓΓΑ - ΕΠΟ - ΕΠΑΕ - ΕΠΣΜ).
5) Μηνυτήρια αναφορά κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας κ.Ταμβάκη Γεώργιου και κατά παντός άλλου υπευθύνου για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία με αφορμή τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα (Πανθεσσαλικό Στάδιο - Βόλος - Εθνική οδός).
Συλλογή στοιχείων για τα χθεσινά και
6) Καλούμε κάθε πολίτη που χθες παρεμποδίσθηκε παράνομα και αντισυνταγματικά στην εθνική οδό, να συνεργασθεί με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για τις νόμιμες ενέργειες, με έξοδα αποκλειστικά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα