Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μπέος:"Αν βάλεις του Αλαφούζου σάλτσα πάνω στην μπάλα θα την περάσει για κεφτέ..!"

Απολαυστική η συνέντευξη Μπέου στονARENA FM89,4. Ο πρώην ισχυρός ανήρ του Ολυμπιακού Βόλου είπε πολλά και διάφορα αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του για τον Γιώργο Παπανδρέου που τον ονόμασε χασικλή(!), πως η φυλακή ήταν για αυτόν απλά...κέντρο αδυνατίσματος, αλλά και για τον Γιάννη Αλαφούζο που με χαρακτηριστικά λόγια τον θεωρεί άσχετο από ποδόσφαιρο!
Απόσπασμα των δηλώσεων Μπέου:
"Μια αδικία χωρίς αποδείξεις, χωρίς στοιχεία, οδήγησε ένας χασικλής τη χώρα μας στην εξαθλίωση και μένα στη φυλακή, γιατί είχα γίνει στόχος! Κάθισα ένα χρόνο στη φυλακή! Εγώ βέβαια δεν το λέω φυλακή, το λέω κέντρο αδυνατίσματος! Γιατί έχασα 12 κιλά, ένα κιλό το μήνα... Αυτό ήταν το τίμημα. Αυτό ήταν προσφορά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
Το σημερινό κατάντημα που επικρατεί με το να υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός ή ο Μαρινάκης είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ποδόσφαιρο, τους παράγοντες αλλά και τους φιλάθλους. Εγώ θα ήθελα σαν παράγοντας και σαν φίλαθλος να υπάρχει αντίστοιχος Μαρινάκης και στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχος Μαρινάκης και στον Παναθηναϊκό. Γιατί ο Αλαφούζος νομίζει ότι, αν βάλεις λίγο σάλτσα πάνω στην μπάλα, θα την περάσει για κεφτέ. Και νομίζουν ότι για όλα φταίει ο Μαρινάκης. Δεν είναι έτσι τα πράγματα."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα