Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μπέος:"Κόλαση στην Καλλονή!"

H ισοπαλία της Καλλονής με 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου έφερε στα μεγάλα σαλόνια την ομάδα της Μυτιλήνης και άφησε στα μπαράζ τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος όμως δια στόματος Αχιλλέα Μπέου καταγγέλει κόλαση στη Μυτιλήνη!
Πιο συγκεκριμένα ο Μπέος με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό TRT έκανε λόγο για κόλαση, για αλητεία και για μπράβους που χτυπούσαν την ώρα που ο κόσμος πανηγύριζε.
ΑΠόσπασμα των δηλώσεων Μπέου:
«Συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Ο κόσμος του Βόλου πρέπει να είναι περήφανος για αυτή την ομάδα που έχει, οι παίκτες τίμησαν τη φανέλα. Δυστυχώς, ζήσανε περίεργα πράγματα. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να βοηθήσω τον Σίμο. 30 άτομα τον χτυπούσαν, έχει μώλωπες, έχει πρηστεί από το ξύλο. Όμως, να μην ανησυχεί η οικογένειά του. Αισθάνθηκα ανατριχίλα γι' αυτά τα παιδιά. Πρέπει να ηρεμήσει η ομάδα και ο κόσμος πρέπει να πωρωθεί και να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ομάδα δεν έχασε, αλλά ήταν σε μειονεκτική θέση λόγω ισοβαθμίας. Η Καλλονή έκανε δύο σουτ και έβαλε δύο γκολ. Η αλητεία δεν έχει τα όριά της. Ο κόσμος πανηγύριζε, οι μπράβοι βαρούσαν. Ο διαιτητής δεν διέκοψε το ματς. Έπρεπε να το κάνει και να τους μηδενίσει. Πετούσαν μπουκάλια, φωτοβολίδες. Ήταν μια κόλαση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα