Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Καλλιθέα"Θα...ανταπωδόσουμε στην Καλλονή!"

Συνεχίζονται τα παράπονα των Καλλιθεατών για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Οι Αθηναίοι βάλλουν κατά της αστυνομίας αλλά και της διοίκησης των Λέσβιων που δεν τους προστάτεψε και υπόσχονται να...ανταποδώσουν!
Απόσπασμα από την ανακοίνωση της Καλλιθέας:
"Σε συνέχεια της χθεσινής της ανακοίνωσης η Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, η οποία με την άφιξη της αποστολής της ομάδας μας μας ενημέρωσε για τη "φιλοξενία" που θα επακολουθήσει και ζήτησε να μην είμαστε προκλητικοί σε ό,τι και αν δεχτούμε. Το μόνο που έλειπε παντελώς από τον χθεσινό αγώνα ήταν τα μέτρα τάξης και προστασίας, που είχε την υποχρέωση και καθήκον να επιβάλει η αστυνομική αρχή της περιοχής.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τη διοίκηση της Καλλονής, την τεχνική ηγεσία, ένα μέρος των ποδοσφαιριστών και όλους τους οργανωμένους αλήτες που περιφερόντουσαν μέσα στο γήπεδο και τον χώρο των αποδυτηρίων και τους ευχόμαστε να τύχουν της ίδιας φιλοξενίας, όπου και αν αγωνίζονται. Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι κύκλος, να είναι σίγουροι ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία τους. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και την περσινή και τη φετινή συμπεριφορά τους.
Και κλείνουμε με αυτό το τεράστιο θέμα που λέγεται διαιτησία, που κατά καιρούς δείχνει πόσο ασόβαροι είναι οι άνθρωποι που τη διοικούν και τοποθετούν άπειρους και νέους διαιτητές σε καθοριστικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα μέσα από την τρομοκρατία να αλλοιώνουν αποτελέσματα.
Το ζήσαμε και στο Αγρίνιο και χτες στη Μυτιλήνη από τον ίδιο διαιτητή να αφήνει την ομάδα μας με λιγότερους ποδοσφαιριστές και φοβισμένος να παίζει 100% έδρα. Η ομάδα μας νιώθει την υποχρέωση και έχει χρέος να καταγγείλει σε όλους τους αρμόδιους φορείς τα όσα συνέβησαν εχτές.
Κύριε υφυπουργέ Αθλητισμού, κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ, κύριε πρόεδρε της Football League - League 2, κύριοι επικεφαλής της Αστυνομίας, κύριε πρόεδρε της ΚΕΔ πρέπει να λάβετε μέτρα και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για να σταματήσουν επιτέλους όλα αυτά τα φαινόμενα που τραυματίζουν το ποδόσφαιρο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα