Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Έρχεται ο..."ΠΑΟΚ Β"?

Το παράδειγμα του Ολυμπιακού που θέλει να βρει ομάδα μικρότερης κατηγορίας για να φτιάξει τον "Ολυμπιακό Β" φαίνεται πως ζήλεψε ο Ιβάν Σαββίδης!
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ καλοβλέπει και αυτός μια "θυγατρική"ομαδα σε μικρότερη κατηγορία, κατά προτίμηση από τη Μακεδονία, με ιστορία, κόσμο, γενικά ένα «εμπορικό» όνομα του χώρου, με προοπτική για Σούπερ Λίγκα. Παρόλο που ακούστηκαν η Δόξα Δράμας και ο Πανσερραϊκός, ο Σαββίδης φαίνεται να καταλήγει στη λύση της Καβάλας!
Στα σχέδια του Σαββίδη πάντως δεν είναι να αλλάξει το όνομά της η καβαλιώτικη ομάδα και να γίνει "ΠΑΟΚ Β" (όπως σκοπεύει ο Ολυμπιακός με τη Γλυφάδα), αλλά να έχει μια θυγατρική ομάδα που θα μπορεί να παίζει ακόμα και στη Σούπερ Λίγκα και θα την εχει υπό τον έλεγχό του.

Τα οικονομικά προβλήματα του ΑΟ Καβάλας κάνουν πιο πιθανό αυτό το σενάριο. Οι συνεργάτες του Σαββίδη θα προσεγγίσουν σύντομα τους ομόλογούς τους στην Καβάλα, και αν συνφωνήσουν και δεν υπάρξουν και μεγάλες αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας, θα αρχίσει άμεσα συνεργασία με πολλούς νεαρούς παίχτες του δικέφαλου να μετακομίζουν στην Καβάλα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα