Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Διαψεύδει η Καλλονή για το"ύποπτο για στημένο" ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μετά το Ηρακλής Ψαχνών - Επανομή 4-3 (36η αγωνιστική) και Γιαννιτσά - Πιερικός 3-1 (39η αγωνιστική) άλλο ένα ματς προστέθηκε στη λίστα της Ουέφα για τα ενδεχομένως συημένα παιχνίδια...Ο λόγος για το ματς Αναγέννηση Γιαννιτσών - Καλλονή, που είχε διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, στο πλαίσιο της 41ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Λέσβου είχε «κλειδώσει» από νωρίς τη νίκη, καθώς επικράτησε με 3-0, με γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο της αναμετρησης.
«Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ που διεξήχθη στις 22/5/2013.
Ο πρόεδρος της διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια θεσμοθετημένα πειθαρχικά - δικαιοδοτικά όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση  και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».

Η ομάδα της Λέσβου σε ανακοίνωσή της διαψεύδει την Ουέφα και τις φήμες περί στημένου αγώνα:«Το να διαψεύδουμε τα αυτονόητα είναι εκ του περισσού. Η συμμετοχή της ομάδας μας σε τέτοιες ενέργειες δεν συνάδει με την αντίληψη που διέπει την ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Η Καλλονή και ο πρόεδρός της προσωπικά έχουν ξεκάθαρη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα και αναμένουμε να αποφανθούν για το αυτονόητο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα