Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κοινωνία Φίλων Άρη:"Δεν υπάρχει ουδείς υποψήφιος επενδυτής..."

Επενδυτή ακούνε από δω, επενδυτή ακούνε από εκεί, επενδυτή όμως...δεν βλέπουν στον Άρη! Η ακατάσχετη φημολογία των τελευταίων μηνών περί ενδιαφέροντος διάφορων επιχειρηματιών για τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης απεδείχθη ένα...φιάσκο όπως παραδέχθηκε η Κοινωνία Μελών του Άρη σε ανακοίνωσή της στην οποία φαίνεται πως απαντά στην...παράκληση του Δημήτρη Ηλιάδη να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει κάποιος επενδυτής στα σκαριά!
Απόσπασμα από την ανακοίνωση: «Σχετικά με όλα όσα ακούγονται για επενδυτές και την πίεση που υπάρχει προς την ΚΜΑ να τοποθετηθεί επί του θέματος.
Επίσημα στην ΚΜΑ δεν έχει έρθει καμία πρόταση, καμία εκδήλωση ενδιαφέροντος, καμία εταιρεία και κανένας ιδιώτης που να δηλώσει ότι επιθυμεί να πάρει την ομάδα, πλην του κυρίου Ηλιάδη, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις προθέσεις του στην τελευταία Γενική Συνέλευση.

Καλούμε τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του σε όσα ακούγονται. Το Δ.Σ. της ΚΜΑ και το Δ.Σ. της ΠΑΕ έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι επιθυμούν την έλευση επενδυτή και θα το αποδείξουν με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι καλό είναι να έρθουν σε άμεση επαφή με την ΚΜΑ για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.
Σεβόμαστε την όποια προσπάθεια γίνεται για την έλευση επενδυτή, αλλά δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα χωρίς να έχουμε κάτι χειροπιαστό.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα