Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΠΑΣ Γιάννενα:"Ο Πανόπουλος και η Ξάνθη ας αρκεστούν στην 7η θέση του πουθενά!"

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του ΠΑΣ Γιάννενα στην Ξάνθη και στο μεγαλομέτοχό της Χρήστο Πανόπουλο, σε όσα είπε ο τελευταίος σχετικά με τις αδειοδοτήσεις και τον ΠΑΣ ("Παραμύθιασαν τους φιλάθλους και έμειναν με το χαμόγελο στα χείλη."είπε χαρακτηριστικά ο Πανόπουλος για τα Γιάννενα). Η απάντηση του ΠΑΣ ήταν πως ας αρκεστεί η Ξάνθη στην 7η θέση του πουθενά και πως σε ένα πρωτάθλημα"χαρτιών", μπορεί να κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ!
Η ανακοίνωση: «Ο κ. Πανόπουλος προφανώς αρέσκεται τελευταίως να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητες πάνω του αναφερόμενος, όποτε βρίσκει την ευκαιρία, σε ομάδες που κερδίζουν στους αγωνιστικούς χώρους τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη, μια και λόγω της δικής του ομάδας αδυνατεί να καταφέρει να ασχολούνται τα ΜΜΕ μαζί του.
Ο κ. Πανόπουλος, τη "λύπη" του ας την κρατήσει για τον εαυτό του και όχι για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους φιλάθλους του, εφόσον τη δική του ομάδα μόνο στα "χαρτιά" την είχε καταστήσει ικανή φέτος να πετύχει τη διάκριση που θα την οδηγούσε στην Ευρώπη. Ίσως σε ένα πρωτάθλημα "χαρτιών" ο κ. Πανόπουλος να κατάφερνε να κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά προς το παρόν ας αρκεστεί σε αυτό που παίζεται στα γήπεδα και την έβδομη θέση του "πουθενά".
Ο κ. Πανόπουλος ας μη λυπάται για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά, εφόσον θέλει να δείχνει τόσο ευαισθητοποιημένος, ας στενοχωριέται που κάποιες ομάδες στην Ελλάδα καταφέρνουν να τους κατασκευάζουν επιδοτούμενες πλήρεις ιδιόκτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις και δύο φορές μάλιστα, ενώ σε κάποιες άλλες που τα γήπεδά τους ανήκουν στο ίδιο το κράτος δεν ανακατασκευάζεται καν ο χλοοτάπητας.
Όσο για το ποιος παραμυθιάζει του φιλάθλους, ας κάνει την αυτοκριτική του ο συμπαθής κατά τα λοιπά κ. Πανόπουλος και ας σκεφτεί άλλους τρόπους ώστε να πείσει για το αγαθό των προθέσεών του σχετικά με το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

H απάντηση της Ξάνθης ήρθε άμεσα και ήταν λιτή:
«OK. Dr Christovasilis.
Έχεις σε όλα δίκιο.
Τέλος. Καληνύχτα...».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα