Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Γρηγορίου:"Οι Ρώσοι έχουν ήδη μπει στον Πανσερραϊκό"

Ως ευχής έργον χαρακτήρισε την είσοδο Ρώσων επενδυτών στον Πανσερραϊκό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενοκότερα ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού δήλωσε πως οι Ρώσοι επενδυτές είναι απολύτως υπαρκτοί στην ομάδα των Σερρών, μιας που με αυτούς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, όπως είπε μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis.
Απόσπασμα των δηλώσεων Γρηγορίου: «Είναι απόλυτα υπαρκτό το ενδιαφέρον, άλλωστε με αυτούς τους ανθρώπους υπέγραψα την ανανέωση του συμβολαίου μου. Έρχονται συχνά στις Σέρρες και σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο θα παρίστανται κανονικά. Είναι άνθρωποι μεγάλου οικονομικού μεγέθους και θέλουν να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πέρασε πολλά το τελευταίο διάστημα ο Πανσερραϊκός, ήταν μεγάλη η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, και η πρόταση του Ρώσου επενδυτή ήρθε σε κομβική χρονική στιγμή. Το μόνο που απομένει για να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών είναι να διευθετηθούν κάποια τυπικά νομικά ζητήματα τα οποία στην Ελλάδα είναι αρκετά χρονοβόρα. Αν ευοδωθούν όλα όσα είναι να γίνουν, θα έρθουν πολύ καλές ημέρες για τον Πανσερραϊκό. Είναι ευχής έργον η είσοδος τέτοιων ανθρώπων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μακάρι να μπουν επενδυτές και σε άλλες ομάδες γιατί το ποδόσφαιρό μας πάσχει οικονομικά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα