Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο ύποπτος για τρομοκρατία Ιμπραχίμ Αγιάζ ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Ηρακλή!

Για επενδυτές ακούγαμε καιρό στον Ηρακλή όμως όταν στη ΓΣ του "γηραιού" στέλεχος από το σύνδεμο των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή «Αυτόνομη Θύρα 10» αποκάλυψε από ποιον είναι το επιχειρηματικό ενδιαφέρον, όλοο αιφνιδιάστηκαν!
Πρόκειται για τον Σουηδό, κουρδικής καταγωγής, εκατομμυριούχο, Ιμπραχίμ Αγιάζ, ο οποίος έχει υπό τον έλεγχό του τηλεοπτικούς σταθμούς σε Σουηδία και Βέλγιο.
Το παρελθόν του όμως περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία όπως την άριστη σχέση του με τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ηγέτη των Κούρδων του ΡΚΚ, που συνελήφθη από τους Τούρκους, μιας που υπήρξε βοηθός και σωματοφύλακάς του!
Ο Αγιάζ θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη μέσω Άμστερνταμ, όμως οι ολλανδικές αρχές του απαγόρεψαν να ταξιδέψει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Παρίσι, όπου μέλη της ελληνικής κυβέρνησης του τηλεφώνησαν πως δεν εχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα μας! Δικηγόροι του Αγιάζ υποστηρίζουν πως αυτή η απαγόρευση είναι τελείως παράλογη μιας που ο Αγιάζ έχει επισκεφτεί τη χώρα μας πολλές φορέα τα προηγούμενα χρόνια χωρίς πρόβλημα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα