Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Μαυραετοί: "Κ.Σάμιε αποφασίστε. φεύγετε ή όχι?"

Η κατάσταση στη Δόξα Δράμας είναι έκρυθμη μετά το διοικητικό αδιέξοδο που προέκυψε (απόσυρση του ενδιαφέροντος από αδερφούς Σεργιάδη και ανακοίνωση Σάμιου πως παραιτείται), μιας και οι οφειλές σε προπονητικό προσωπικό της ομάδας, αναβάλλουν συνεχώς τις προπονήσεις...
Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Δόξας "Μαυραετοί" εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Σάμιο, αν έχει αποφασίσει όντως να παραιτηθεί να το...κάνει ώστε η ομάδα να προχωρήσει σε επόμενα βήματα!
Απόσπασμα από την ανακοίνωση των "Μαυραετών":
 «Μετά και την νέα ''παραίτηση'' βόμβα του κ. Σάμιου, νομίζουμε την τρίτη κατά σειρά του "πρώην'' προέδρου της ΔΟΞΑΣ, αλλά δυστυχώς ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ακόμα ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ, το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα συνεχίζει να παραμένει:
κ. Σάμιε ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕΝΟΝΤΑΣ Ή ΜΕΝΕΤΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ;
Καταλαβαίνουμε το άγχος και την σύγχυση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που χάνει χρόνο, αλλά κυρίως χρήμα και βλέπει οι τόσες θυσίες και προσωπικοί αγώνες που έχει δώσει για την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο αλλά και για την ΔΟΞΑ και την πόλη μας να μην αναγνωρίζονται σχεδόν από κανέναν (εξαιρούνται μέλη του Γ.Σ και της λέσχης). Αλλά για αυτό είναι οι φίλοι. Για τις δύσκολες στιγμές. Για να προτείνουν λύσεις στον φίλο τους που τους έχει ανάγκη.
Βέβαια προκύπτει το εύλογο ερώτημα σε ποιον να παραδώσει τις μετοχές;
Ας μας πει πρώτα ο κ. Σάμιος δημοσίως ότι όντως τις ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ και μετά εδώ πάλι είμαστε για να προτείνουμε σαν ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ και να πούμε απλά την άποψή μας.
Όλα τα αλλά λοιπόν είναι ''άλλα λόγια'' να αγαπιόμαστε.
Ραδιοφωνικούς (και όχι μόνο) μαϊντανούς που κλαψουρίζουν συνεχώς και πιπιλίζουν την ίδια καραμέλα τους βαρεθήκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΡΕΙ Η ΔΟΞΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!

Με τιμή Σ.Φ. ΔΟΞΑΣ ‘’ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ’’».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα