Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Μητρόπουλος:"Αγοράζω χρυσό για να πληρώνει ο κοσμάκης τα χαρατσια!"

Συνέντευξη  στο "Πρώτο Θέμα" παραχώρησε ο Τάσος Μητρόπουλος μιλώντας για την επιχείρηση αγοράς χρυσού που έχει ανοίξει στην Καλαμάτα, εκμεταλλευόμενος την οικονομική κρίση.
Εντύπωση προκάλεσε η επεξήγηση για τα μαγαζιά που εχει ανοίξει  αφού δήλωσε:««Αγοράζω χρυσό για να πληρώνει ο κοσμάκης τα χαράτσια!»
Απόσπασμα από τις δηλώσεις Μητρόπουλου:
"Αποφασίσαμε (σ.σ. με τη Νένα Χρονοπούλου) έπειτα από σοβαρή σκέψη ότι αν θέλουμε να γλιτώσουμε από τις συνέπειες των λανθασμένων κινήσεων μας στο παρελθόν, έπρεπε η επόμενη επιχείρηση μας να έχει απήχηση στον κόσμο, γιατί αλλιώς δεν υπήρχε λόγω δημιουργίας της.
Οι άνθρωποι ξεπουλάνε τους βαφτιστικούς τους σταυρούς για να πληρώσουν τα χαράτσια. Γι' αυτό ας μας απαντήσουν επιτέλους ποιος φταίει! Πληρώνανε οι άνθρωποι τον χρυσό ως κόσμημα και τώρα τον πουλάνε ως μέταλλο, είναι φυσικό να υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά ας μας πουν ακόμα και γι' αυτό ποιος φταίει".
Δεν πουλάω ούτε ναρκωτικά, ούτε ανθρώπους, ούτε ψεύτικές ελπίδες, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι ισχυροί αυτού του τόπου. Ναι μεν υπήρξα υποψήφιος βουλευτής, αλλά δεν υπήρξα ποτέ βουλευτής, ούτε και καρεκλοκένταυρος.
Γιατί λοιπόν θα πρέπει να απολογηθώ εγώ που έχω ένα νόμιμο κατάστημα αγοράς μετάλλου και όχι ενεχυροδανειστήριο και να μην απολογηθούν οι κρατικοί φορείς;"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα