Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλαξε τρίτο προποννητή η Καβάλα πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα!

Σε φαρσοκωμωδία τείνει να εξελιχθεί η αλλαγη προπονητών στην Καβάλα, μιας και οι "Αργοναυτες" προχώρησαν στην πρόσληψη τρίτου κατά σειρά προπονητή πριν καν να ξεκινήσει το πρωταθλημα! Η διοίκηση του Βλάσση Τσάκα αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να διώξει το Γερμανό Φέρνερ και προχώρησε στην πρόληψη του Απόστολου Χαραλαμπίδη που μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας στην Κύπρο, ενώ την περσινή σεζόν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Φέρνερ και την πρόσληψη του 43χρονου προπονητή αναφέρει: «Ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές Ντίτελμ Φέρνερ και Γιάννη Τζιφόπουλο τους οποίους και ευχαριστεί δημόσια για την μέχρι τώρα συνεργασία που υπήρξε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
 
Παράλληλα κάνει γνωστή, την πρόσληψη του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και του βοηθού του Αντώνιου Ανδρουλάκη. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι γεννημένος το 1970 και στην πλούσια επαγγελματική του έχει εργαστεί ως προπονητής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα