Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ολική ρήξη του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Ερασιτέχνη!

Ολική ρήξη του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Ερασιτέχνη! Η διοίκηση του ΠΑΣ ανακοίνωσε πως διαχωρίζεται από τον Ερασιτέχνη και προχωράει σε συνεργασία με τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία για πλήρη οργάνωση υποδομών. Αφορμή η άρνηση του Ερασιτέχνη να υπογράψει τις μεταγραφές των παικτών των ομάδων Κ17 και Κ20.
Απόσπασμα της ανακοίνωσης του ΠΑΣ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι μετά την πρωτοφανή για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, άρνηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να υπογράψει τα δελτία των εικοσιτεσσάρων νεομεταγραφέντων νεαρών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, των ομάδων υποδομών Κ17, Κ20 και ειδικότερα όσων αποκτήθηκαν από σωματεία των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου, διακόπτει οποιαδήποτε συνεργασία και σχέση με το σωματείο.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, προχωρεί σε συνεργασία με τοπικά σωματεία, για την δημιουργία ακαδημιών με την πλήρη οργάνωση και κάλυψη της ΠΑΕ τόσο σε προπονητές όσο και σε επιστημονικό δυναμικό, στα οποία όσοι γονείς επιθυμούν θα μπορούν να εγγράψουν τα παιδία τους. Τα ονόματα των σωματείων θα ανακοινωθούν
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεν είναι διατεθειμένη να υποκύψει σε οποιαδήποτε πίεση επιχειρείται να της ασκηθεί μέσω της άρνησης έκδοσης των δελτίων νεαρών ερασιτεχνών αθλητών.Θεωρεί απαράδεκτο να επιδιώκεται η επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς στις «πλάτες» νεαρών αθλητών των οποίων το όνειρο να φορέσουν την φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν νομιμοποιείται να αρνηθεί κανείς για όποια μικροσυμφέροντα.
Η παρωδία στην οποία επιχειρήθηκε να συρθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σταματά σήμερα.Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, αδιαφορώντας για το οικονομικό κόστος, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα οι μεταγραφέντες ποδοσφαιριστές να αγωνισθούν στο πρωτάθλημα Κ20 της super league, προχώρησε στην έκδοση δελτίων εκπαιδευόμενων στην ΕΠΟ. Το ίδιο θα συμβεί και με τους αθλητές της Κ17".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα