Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πατέρας:"Ο Ψωμιάδης είναι σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας, ο γιος του Σταύρος είναι καλό παιδάκι, τί στοίχημα να παίξει..?"

Τον καλύτερο υπερασπιστή βρήκε στο πρόσωπο του Νίκου Πατερα ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε  το πρωί της Παρασκευής (12/10), στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και έβγαλε λάδι την οικογένεια Ψωμιάδη, τονίζοντας πως δεν ξέρει τίποτα για παράνομες πράξεις:
«Ο Ψωμιάδης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας. Με πληροφορούσε για το τι γινόταν στην πιάτσα. Μου είχε πει ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός μπορεί να αδικηθεί. Του είχα πει να το πει στην ΕΠΟ. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι στο συγκεκριμένο ματς ο Παναθηναϊκός σφαγιάστηκε. Ο Ψωμιάδης απ’ ότι ξέρω δεν απείλησε κανέναν στο χώρο του ποδοσφαίρου κι επίσης δεν έχω κανένα στοιχείο ότι έχει αναμιχθεί σε δωροδοκία. Στο χώρο του ποδοσφαίρου ο Μάκης Ψωμιάδης είναι από τους λίγους που δεν μου μίλησε ποτέ για "στημένα" παιχνίδια ή για στοίχημα. Και ο γιος του ο Σταύρος είναι καλό παιδάκι (!), τι στοίχημα να παίξει;»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα