Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Βράζουν με Βοσκάκη στον Αρη

Παρά τη νίκη του Αρη στην Βέροια, οι κίτρινοι βράζουν ακόμη στον Άρη για τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη! Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Ντίνου Κούη στην εφημερίδα "Goal"κατά του Κρητικού ρέφερι.
“Είναι κρίμα και ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κακές διαιτησίες υπήρχαν και θα υπάρχουν όπως και διχογνωμίες για αμφισβητούμενες φάσεις, όμως αυτό που έγινε στο ματς με τη Βέροια δεν έχει προηγούμενο. Τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν μου έχει ξανατύχει.
Από ένα σημείο και έπειτα ο διαιτητής σού έδινε την εντύπωση ότι λειτουργούσε εκδικητικά. Είναι δυνατόν να προσπαθείς να κρατήσεις ένα ματς μοιράζοντας αφειδώς κάρτες; Αυτά τους μαθαίνουν στα σεμινάρια; Βασικός κανόνας συνεργασίας μεταξύ παικτών-διαιτητή σε ένα ματς είναι ο σεβασμός κι από τις δυο πλευρές.
Αναρωτιόμαστε όλοι μας κατά καιρούς τι είναι αυτό που πυροδοτεί τη βία. Όσα συνέβησαν την Κυριακή πρέπει να προβληματίσουν τους αρμοδίους. Αυτή η διαιτησία πρέπει να διδάσκεται ως παράδειγμα προς αποφυγή. Ο κ. Βοσκάκης είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του; Οι υπεύθυνοι διαιτησίας είναι ικανοποιημένοι; Αυτό είναι το επίπεδό μας;”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα