Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Παπαδόπουλος:"Δεν έφαγαν ξύλο οι παίχτες του Ηρακλή"

Στον Sentra 103,3 μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Ηρακλή, Θοδωρής Παπαδόπουλος, σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για το...ξύλο που έφαγαν παίχτες του Ηρακλή από αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας μετά την ήττα από τον Τύρναβο. 
Ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε πως υπήρξε τέτοιο περιστατικό και πως τα όσα έγιναν ήταν απλά προϊόν σύγχυσης:«Στο πούλμαν της αποστολής ήταν μόνο ποδοσφαιριστές, ο γενικός αρχηγός, φροντιστές και το αγωνιστικό τιμ. Ήταν προγραμματισμένο να σταματήσουν μετά την Κατερίνη για φαγητό. Όταν σταμάτησε το λεωφορείο υπήρχαν φίλαθλοι που μαζεύτηκαν πριν ανοίξουν οι πόρτες. Τελικά, μπήκαν μέσα. Δεν υπήρχε χειροδικία, ήταν αργά το βράδυ και υπήρξε σύγχυση. Ξέραμε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια, άλλωστε και στη Μίκρα έχουν έρθει οπαδοί και στα αποδυτήρια. Η χρονιά είναι πολύ κακή για τον Ηρακλή», τόνισε αρχικά στον Sentra 103,3 ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Ηρακλή, Θοδωρής Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:
«Ο Ηρακλής είναι άλλη μια χρονιά μακριά από την φυσική του θέση. Η δυναμική και τα μέγεθος του δεν του επιτρέπει να φάει άλλη μια χρονιά στην Football League. Ξεκινάμε με αυτό το δεδομένο για τους οπαδούς, δηλαδή πότε θα είμαστε στην Α' Εθνική και γιατί ακόμη είμαστε εδώ...».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα