Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ξάνθη:"Κύριε Σαρρή, αυτό που έγινε στο παιχνίδι με την Τρίπολη είναι απίθανο!"

Αιχμηρή για ακόμα μια φορά η ανακοίνωση της Σκόντα Ξάνθης με αφορμή τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Αστερα Τρίπολης, που σύμφωνα με τους ακρίτες τους στέρησε τη νίκη. Η Ξάνθη απευθύνεται στην ανακοίνωσή της στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή αναφέροντας πως ότι έγινε στο εν λόγω παιχνίδι ήταν απίθανο, ενώ η ανακοίνωση αρχίζει με απίστευτα γραφόμενα στα αγγλικά με ελεύθερη μετάφραση οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί εμίλησαν!
Φυσικά όλη η οργή της Ξάνθης αφορά το γκολ που πέτυχε ο Σολάρι στο τέλος του αγώνα με τον Αστέρα, το οποίο ακύρωσε ο Αρτινός ρέφερι Αριστομένης Κουτσιαύτης.
"Jimmy Clark CAA
USA Channel Reporter
is reporting:
“Yesterday between 19:30 and 21:20 Greek local time, Greece was hit by a destructive earthquake of 7.7 degrees of the Richter scale, followed immediately after by a HURRICANE of the devastating 218 mph.
Fortunately, the casualties were restricted to just one victim. Moreover, the blinds saw the light and the dumbs spoke”.
"Τζίμι Κλαρκ CAA, ο ρεπόρτερ αμερικάνικου καναλιού αναφέρει: Χθες 19:30-21:20 ελληνική τοπική ώρα η Ελλάδα επλήγη από έναν καταστροφικό σεισμό 7,7 ρίχτερ που ακολούθησε μετά από έναν τυφώνα 218 χλμ/ωρα. Ευτυχώς, οι απώλειες περιορίζονται μόνο σε ένα θύμα. Οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν.
Κύριε Σαρρή, είναι απίθανο αυτό που έγινε σήμερα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων που οι ιθύνοντες κι εσείς θα κρίνετε, ο διαιτητής σταματάει τον παίκτη μας προ της εστίας, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας φάουλ, σε μία φάση που δεν υπάρχει ούτε καν επαφή. Να είστε σίγουροι, για τα όποια κακά υπάρχουν ή έχουν γίνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα μας. Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόησή σας"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα