Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Παπαδημητρίου:"Σαν Φωκικός δεν εχουμε αντιμετωπίσει ποτέ ξανά προπηλακισμό πριν το ματς όπως στο Μενίδι"

Με φοβερά παράπονα από τη φιλοξενία στο Μενίδι στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό γύρισε στην Αμφισσα η αποστολή του Φωκικού και ο πρόεδρος της ομαδας Σίμος Παπαδημητρίου σε γραπτή δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά προπηλακισμό πριν την έναρξη του παιχνιδιού όπως στο Μενίδι!
"Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ ξανά προπηλακισμό της αποστολής μας πριν την έναρξη αγώνα. Επειδή ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, δεν ήταν προφανώς στο γήπεδο, για αυτό δεν είδε και τίποτα από όσα έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα, τον ενημερώνω ότι το λεωφορείο της ομάδας μας έφτασε στο γήπεδο με 20λεπτη καθυστέρηση και μετά την επέμβαση των ΜΑΤ που ΕΜΕΙΣ ζητήσαμε (και θα εξηγήσω παρακάτω τον τρόπο). Μάλιστα πολλά από τα παιδιά που επέβαιναν στο λεωφορείο μου είπαν χαρακτηριστικά “πρόεδρε κάνε κάτι και προστάτευσέ μας”.
Στο γήπεδο μέσα περίπου 10 φίλαθλοι με την ανοχή της αστυνομίας, που βρισκόταν δίπλα ακριβώς στον πάγκο μας, τους επέτρεπε να πετούν αντικείμενα, μεταξύ άλλων νερά και κροτίδες, αλλά και να φτύνουν. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας μας δεν τολμούσε να βγει από τον πάγκο για να δώσει οδηγίες, όπως δεν του επετράπη να έχει χρόνο και πριν τον αγώνα για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, γεγονότα που θεωρούμε πως καθόρισαν και την εξέλιξη του αγώνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα