Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ξέσπασε και αποχωρεί από την Καλαμαριά ο πρόεδρος Χαραλαμπίδης

Ραγδαλιες αναμένονται οι εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδ αγια τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μιας και ο πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Χαραλαμπίδης ξέσπασε σε ραδιοφωνική εκπομπή και προανήγγειλε παραίτηση!
Ο επικεφαλής της διοίκησης των Πόντιων δεν άντεξε την πίεση που δέχεται και ξέσπασε σε λυγμούς, τη στιγμή που μιλούσε στο Αθλητικό Metropolis.Τα λόγια Χαραλαμπίδη τόσο για την κατάσταση στην ομάδα όσο και για την πρόσληψη Αλεξίου:«Φέραμε έναν προπονητή που δεν τον ήθελε ο κόσμος. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για αυτό. Τι άλλο θα θέλανε; Γιατί είναι αντίθετος ο κόσμος; Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με πολύ δυσκολία».
 
Στο σημείο αυτό ξέσπασε σε λυγμούς στον «αέρα» και εξακολούθησε λέγοντας: «Μας κατηγορούσανε κάποιοι ανίδεοι, κάποια λαμόγια ότι γίναμε δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, κάποιοι άνθρωποι που είναι μόνο κουτσομπολιό μόνο καταστροφή. Θέλαμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με κάθε μέσο και αυτοί επί τρία χρόνια μας έβριζαν και το ραδιόφωνο δεν τους έπιασε αυτούς να τους πει ‘γιατί τους κυνηγάτε ρε παιδιά’; Εμείς ό,τι μπορέσαμε κάναμε! Εγώ λέω ότι δεν πάει άλλο δηλώνω παραίτηση. Μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να έρθει και να πάρει την ομάδα».
 
Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να μην είμαστε στο παρασκήνιο, να μην έχουμε λαμόγια προπονητές, να κάνουμε υπέρβαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να είμαστε καθαροί. Όταν προχωράς καθαρά σου βγαίνει ο στόχος. Δεν θέλαμε τη βρωμιά.Ήρθαν χθες βράδυ από το μαγαζί μου και μου είπανε να μην πάρουμε τον Αλεξίου! Τι είναι δηλαδή ο Αλεξίου; Εγκληματίας είναι; Δεν μπορώ να καταλάβω. Ντροπή ρε γαμώτο. Ντροπή για όλα αυτά που κάναμε. Εγώ ψυχολογικά δεν αντέχω άλλο. Έκανα πάρα πολύ καιρό υπομονή, φάγαμε λάσπη από ανθρώπους που ήρθαν στον Απόλλωνα, έπαιξαν στον Απόλλωνα, αλλά κάποτε έχουμε και ορισμένα όρια. Άνθρωποι είμαστε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα