Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΟΑΝ:"Διαιτητές μόνο από τα Χανιά-υπάρχει σχέδιο εξόντωσής μας?"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άγιος Νικόλαος διαμαρτυρόμενος για τις κακές διαιτησίες που όλως τυχαίως είναι από τα...Χανιά, ενώ αναρωτιέται αν υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της ομαδας της Ανατολικής Κρήτης...
Απόσπασμα της ανακοίνωσης: "Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση. Την Κυριακή γίναμε μάρτυρες άλλης μίας κακής εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας, με την απόφαση του διαιτητή κ. Κασσελάκη από τον σύνδεσμο Χανίων να καταλογίσει ένα πέναλτι – εφεύρεση σε βάρος της ομάδας μας, μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Κρουσώνα και ουσιαστικά να προκαθορίσει την έκβαση του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο ίδιο έργο θεατές γίναμε την 3η, την 4η και την 5η αγωνιστική στα παιχνίδια μας με Πανναξιακό, Θύελλα Ραφήνας και Ηρόδοτο με διαιτητές τους κ.κ. Χρυσό, Κασσελάκη (για μία ακόμα φορά) και Μπερτάκη αντίστοιχα που – όλως τυχαίως – προέρχονται και οι τρείς από τον σύνδεσμο Χανίων. Η “σύμπτωση” ότι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας η …”Θεά Τύχη” μας έστειλε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ διαιτητές από τα Χανιά, αποτελεί “συγκυρία” που καταρρίπτει κάθε νόμο πιθανοτήτων.
Ο απολογισμός μας σ’ αυτά τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια μόλις δύο ισοπαλίες και αμέτρητα σφυρίγματα αδικίας, κίτρινες κάρτες, παρατηρήσεις στα φύλλα αγώνα και τιμωρία της ομάδας μας με χρηματικές ποινές και διεξαγωγή του πρόσφατου αγώνα μας κεκλεισμένων των θυρών. Υπάρχει άραγε σε εξέλιξη κάποιο σχέδιο εξόντωσης μας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων;"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα