Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ferrari, γαμπροί, εξετάσεις ούρων και άλλα πολλά μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Πάτση!

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και του προέδρου της Νίκης Βόλου Ανδρέα Πάτση, με τις δυο πλευρές να ανταλάσσουν  απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς μιλώντας για γαμπρούς, εξετάσεις ούρων, φεράρι και διάφορα άλλα πικάντικα!
Παρατίθενται δυο χαρακτηριστικά αποσπασματα:
Ολυμπιακός Βόλου: "Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι αντίπαλος σας γιατί απλά η διαφορά μας σε όλα τα επίπεδα είναι αυτή του ποδηλάτου με τη Ferrari. Γι αυτό σας καλούμε για μια ακόμη φορά να είστε πιο προσεκτικός στις δηλώσεις σας, καθώς δεν επιτρέπεται να εκτίθεστε, αφού εκπροσωπείτε μία συμπαθητική ομάδα.
ΥΓ.1: Καλά θα κάνετε άλλη φορά, πριν προβείτε σε δηλώσεις, να υποβληθείτε σε εξετάσεις ούρων και αίματος για να διαπιστώνεται σε τι κατάσταση βρίσκεστε.
ΥΓ.2 : Ο Βόλος έχει ανάγκη από ικανούς παράγοντες και όχι από γαμπρούς γιατί απλά από αυτούς, δόξα τω Θεώ, η πόλη έχει πολλούς. Δεν περιμέναμε εσάς...".


Πάτσης: "Είναι ντροπή άνθρωποι επιστήμονες, σοβαροί, επιχειρηματίες να συντάσσουν τέτοιες ανακοινώσεις. Όμως, αν κάποιοι θέλουν να τους στείλω τα ούρα μου, να τους τα στείλω να τα εξετάσουν».
Και πρόσθεσε: «Είναι προφανές πως κάποιοι αναγνώρισαν τον εαυτό τους πίσω από αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη Νίκη Βόλου. Αν κάποιοι χάνουν το μέτρο, αν κάποιοι χάνουν τον αυτοσεβασμό τους, εγώ με βλακείες δεν θίγομαι και δεν ασχολούμαι."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα