Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ξάνθη:"Ο αφανής εργάτης Μπριάκος και ο nobody μη γραφικός all time classic Τζελέπης!"

Επίθεση στον Θανάση Μπριάκο εξαπολύει η Skoda Ξάνθη για τον ορισμό των διαιτητών στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (12/1) με τον Πανθρακικό.Εκτός από τον Μπριάκο όμως τα...ακούει και ο πρόεδρος του Πανθρακικού για τις δηλώσεις του σχετικά με τη διαιτησία του ακριτικού ντέρμπι!
Ακόμα μια απολαυστική ανακοίνωση από την Σκόντα Ξάνθη: «Aφορά τον κ. Μπριάκο
Όσον αφορά τον πραγματικά αφανή εργάτη της διαιτησίας κ. Μπριάκο με μεγάλο σεβασμό στις υπηρεσίες που προσέφερε ως διαιτητής πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα θέλαμε να μας απαντήσει σε μία πολύ ανθρώπινη και απλοϊκή ερώτηση: Πώς είναι δυνατόν, αφανή μας εργάτη, σε ένα τοπικό ντέρμπι με όλες τις ιδιαιτερότητες, θετικές και αρνητικές που αυτό μπορεί να έχει, να επιλέγετε να βάλετε διαιτητές που ο μεν ένας προέρχεται από συνεχόμενες τιμωρίες, ο δε "πρωτάρης" επόπτης στη Superleague, άφησε να εξελιχθούν εις βάρος μας και οι τρεις φάσεις που έγιναν στην περιοχή του.
Τρία στα τρία δηλαδή.
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμη πως σ’ αυτό το τοπικό ντέρμπι δεν επιλέξατε το αυτονόητο. Διεθνείς διαιτητές. Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται θα μείνουμε με την απορία.
Κύριε Μπριάκο, πότε με το καλό θα τα δούμε τα παιδιά να ξαναπαίζουνε;;;;;
Να είστε καλά!!!!!».Ο "NOBODY" μη γραφικός κ. Τζελέπης έκανε εμπεριστατωμένες δηλώσεις. Ο κ. Τζελέπης είναι all time classic. Καλημέρα σας, Πρόεδρε, Monsieur Tzelepis», αναφέρει η Ξάνθη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα