Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πανηλειακός:"Ο διαιτητής Τζήλος είχε προειδοποιήσει πριν τον αγώνα πως θα αποβάλλει τον Φλίγκο όπως και το έκανε μόλις στο 5ο λεπτό!"

Μεγάλα παράπονα από τη φιλοξενία της Παναχαϊκής αλλά και από τη διαιτησία έχει ο Πανηλειακός όσον αφορά το παιχνίδι στην Πάτρα. Οι Πυργιώτες καταγγέλουν προπηλακισμόυς και απειλές τόσο από φουσκωτούς όσο και από τον Αλέξη Κούγια, αλλά και πως ο διαιτητής Τζήλος είχε προειδοποιήσει τον Φλίγκο πριν την εναρξη του αγώνα πως θα τον αποβάλλει, όπως και το έκανε μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα!
Απόσπασμα από την ανακοίνωση Πανηλειακού:"Δεν έχει ξανατύχει στην ομάδα μας περίπτωση ένας Διαιτητής να προειδοποιεί ποδοσφαιριστή μας προσωπικά και πριν καλά – καλά ξεκινήσει το παιχνίδι ότι θα τον αποβάλλει, και –ω! του θαύματος – να τον αποβάλλει στο πρώτο πεντάλεπτο του παιχνιδιού για τζαρτζάρισμα εντός φάσης! Όπως ακριβώς έπραξε ο ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης κ. Τζήλος με τον ποδοσφαιριστής μας Κ. Φλίγκο, τον οποίο έσπευσε να αποβάλλει ελάχιστα μετά την έναρξη του αγώνα χαρίζοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα στην Παναχαϊκή για ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι, μη τυχόν και γίνει κανένα λάθος και οι ομάδες είναι στο γήπεδο σε αριθμητική ισορροπία. Και όχι μόνο αυτό αλλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν έκδηλη η αγωνία του να οδηγήσει το παιχνίδι στο επιθυμητό αποτέλεσμα που έκανε ό,τι μπορούσε με συνεχή σφυρίγματα, κάρτες και μια συμπεριφορά ανεκδιήγητη για Διαιτητή – όχι μόνο του επιπέδου της συγκεκριμένης κατηγορίας αλλά και τοπικού πρωταθλήματος.
Βέβαια η διαιτητική συμπεριφορά ήταν το πιο κόσμιο μέρος του παιχνιδιού συγκρινόμενη με αυτή των «εκπροσώπων» και των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής. Είναι τουλάχιστον ντροπή για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να προπηλακίζουν αντιπάλους – πλην όμως συναδέλφους τους – όπως έπραξαν αυτοί της Παναχαϊκής στο ημίχρονο του αγώνα επειδή το αποτέλεσμα του αγώνα δεν τους εξυπηρετούσε, «συνοδεία» και με την ανοχή «αστυνομικών» που περιφερόντουσαν στα αποδυτήρια του γηπέδου και οι οποίοι αποφάσισαν να αγνοήσουν το καθήκον τους και να συμπεριφερθούν ως φουσκωτοί για να «θερμάνουν την ατμόσφαιρα».
Και είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή για την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής να έχει για Πρόεδρο ένα πρόσωπο όπως ο «κύριος» Α. Κούγιας, ο οποίος κατηύθυνε αυτό τον συρμό των (δήθεν) αστυνομικών, όχι μόνο στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν και προπηλακίστηκαν από τον «κύριο» Κούγια με φτυσίματα και βρισιές οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι της ομάδας μας που θέλησαν να εκφράσουν τα παράπονά τους στον Διαιτητή της αναμέτρησης, υπό το βλέμμα των αμέριμνων «εκπροσώπων της τάξης». Και όχι μόνο αυτό αλλά κατ' εφαρμογή του δόγματος «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής προέβη και σε μηνύσεις ισχυριζόμενος ότι δέχθηκε «επίθεση» από εκπροσώπους της ομάδας μας."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα