Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πανόπουλος καιΣπανός απαντούν σε Αλαφούζο:"Η Ξανθη και ο Ατρόμητος είναι αυτόνομοη και δεν κάνουν συμμαχίες!"

Απάντηση έδωσε ο Χρήστος Πανόπουλος στα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος περί συμμαχίας και κοινού μετώπου εναντίον του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος τςη Σκόντα Ξάνθης δήλωσε πως η ομάδα του είναι αυτόνομη και πως δεν μετέχει σε συμμαχίες.
Η ανακοίνωση Πανόπουλου:«Διαχρονικά η SKODA ΞΑΝΘΗ, τουλάχιστον τα τελευταία 23 χρόνια, είναι αυτόνομη και ποτέ δεν ενεπλάκη στις οποιεσδήποτε συμμαχίες.
Προτάσεις διαχρονικά έχει κάνει πολλές, άλλες ακολουθήθηκαν, άλλες όχι. Η SKODA ΞΑΝΘΗ συζητούσε και θα συζητά προτάσεις από οποιοδήποτε θεσμικό παράγοντα που στόχο έχουν την βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.
Τις επόμενες 25 μέρες η SKODA ΞΑΝΘΗ θα καταθέσει προς τα μέλη του συνεταιρισμού και στις υπερκείμενες αρχές, πρότασή της για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Superleague και της Football League, πρόταση που θα έχει διαφορετική φιλοσοφία ως προς τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων αυτών.
Παράλληλα η πρότασή μας αυτή θα αναρτηθεί στο site της εταιρείας μας προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού».

Στο ίδιο ακριβώς ύφος και ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός ο οποίος επίσης εξέδωσε ανακοίνωση: "Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ότι έχουμε χαράξει τη δική μας αυτόνομη πορεία μακριά από άρματα και συμμαχίες. Έχουμε την άποψη ότι τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης των δομών του ποδοσφαίρου θα πρέπει να συζητιούνται στα θεσμικά όργανα.
Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από τεράστια προβλήματα, δεν μπορούμε να μιλάμε για το ιδανικό ποδόσφαιρο. Ολοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε, να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις που ανάβουν το φυτίλι του οπαδισμού, να επεξεργαστούμε καινούργιες προτάσεις ώστε να βελτιώσουμε το προϊόν, να συζητήσουμε με ειλικρίνεια για να αντιστρέψουμε το κλίμα καχυποψίας που διακατέχει τη φίλαθλη κοινή γνώμη και όλους μας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα