Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Παπαδόπουλος:"Οι φουσκωτοί με έβριζαν πως πάω να ρίξω την Καβάλα"

Στον Arena FM 89,4, μίλησε ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος αναφερόμενος στα θλιβερά επεισόδια που σημάδεψαν το παιχνίδι της Καβάλς με τον Πιερικό. Ο πρόεδορς της ομάδας της Κατερίνης ανέλυσε τις λεκτικές επιθέσεις εναντίον του και το...ξύλο που έπεσε εναντίον ποδοσφαιριστών από φουσκωτούς:
"Παίζαμε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με μια ιστορική ομάδα. Στην διάρκεια του αγώνα έγιναν παρατράγουδα  που τα κατανοώ καθώς το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα.  Όμως στο τέλος του αγώνα χτύπησαν παιδιά 18 χρονών με γρονθοκοπήσεις, δύο ποδοσφαιριστές ο Παπατόλιος και ο Παπατολίκας  έφαγαν πάρα πολύ ξύλο και πολλοί ποδοσφαιριστές μας φυγαδεύτηκαν. Είδαμε μια εικόνα που προσβάλλει το ποδόσφαιρο και την αξιοπρέπεια των ομάδων. Από το ημίχρονο υπήρχαν τσαμπουκάδες που δεν υπερέβησαν τα όρια. Είναι από αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα. Όλο το κλίμα πυροδοτήθηκε από την στάση του διαιτητή που ήταν ανεπαρκέστατος.  Υπήρχε ένας καλός  ποδοσφαιριστής της Καβάλας ο Καπνίδης ο οποίος πέρυσι τραυμάτισε τον Γιάννη Λαζαρίδη. Αυτό όμως δεν ήταν η αιτία της σύρραξης αλλιώς θα είχε γίνει στο πρώτο παιχνίδι η φασαρία στην Κατερίνη. Όμως σε όλο το παιχνίδι ήταν προκλητικός και ξάπλωσε με αγκωνιές τρεις ποδοσφαιριστές χωρίς να πάρει κάρτα. Στο τέλος πήγαν οι ποδοσφαιριστές να πούνε “Γαλλικά” και εκεί έπεσαν μέσα οι σωματώδεις κύριοι που έκριναν πως έπρεπε να χτυπήσουν ποδοσφαιριστές.
Η Καβάλα είχε μια καλή φιλοξενία τυπικά και μου παραχώρησε μια σουίτα μαζί δύο φίλους μου από τον Πιερικό. Το παράπονο που διατύπωσα έχει να κάνει με το γεγονός πως όφειλαν να προστατέψουν και τον χώρο που ήμουν από διάφορους εύσωμους που με βρίζανε και έλεγαν πως πάω να ρίξω την Καβάλα. Αν αντιμιλούσα θα έτρωγα ξύλο. Αν υπερασπιζόμουν την θέση μου θα υπήρχε χειροδικία. Υπήρξε όμως λεκτική επίθεση".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα