Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΟΦΗ:"Δεν χτύπησε αντικείμενο τον Καπίνο!"

Μια άλλη οπτική των πραγμάτων αναφέρουν στον ΟΦΗ, σχετικά με το χτύπημα από αναπτήρα που δέχθηκε ο Στέφανος Καπίνο του Παναθηναίκού στον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων στο Γεντί Κουλέ. Ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ και υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου, Ανδρέας Μανουσάκης, ανέφερε σε δηλώσεις του στον Nova Spor FM, πως υπάρχει περίπτωση κανένα απολύτως αντικείμενο να μην χτύπησε τον τερματοφύλακα των πρασίνων, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα κοντά στον ποδοσφαιριστή!
Απόσπασμα των δηλώσεων Μανουσάκη:«Στη συγκεκριμένη φάση, δεν έχουμε αντικείμενο. Από τη μία δεν έχουμε αντικείμενο και από την άλλη δεν έχει σημάδι ο ποδοσφαιριστής. Δεν λέω ότι κορόιδευε. Άλλωστε, δεν έχει γράψει κάτι και ο διαιτητής. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει ρίψη αντικειμένου, όμως δεν φαίνεται ότι υπήρχε. Δεν βρήκαμε ούτε αντικείμενο ούτε ο ποδοσφαιριστής είχε σημάδι. Έγινε αναφορά για αναπτήρα. Ο διαιτητής δεν ανέφερε τίποτα στο φύλλο αγώνα. Η μη αναφορά του, δείχνει ότι ο διαιτητής και ο βοηθός έκριναν πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό».
Και πρόσθεσε: «Ο διαιτητής δεν έπρεπε να γράψει ότι σταμάτησε το παιχνίδι, αφού ήταν στη φάση που πέτυχε το γκολ ο ΟΦΗ. Το θέμα είναι ότι η ομάδα μας έζησε μία πραγματική ζούγκλα στη Λεωφόρο και αναφέρθηκε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: ο ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος και οι γιατροί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει. Εμείς αναφερόμαστε πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Γίνεται μία προσπάθεια από την πλευρά του Παναθηναϊκού, με κάποιους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι έγινε ζούγκλα και δεν έπρεπε να συνεχιστεί το παιχνίδι στην Κρήτη. Αν πετάχτηκε κάποιο αντικείμενο, ας είναι το τελευταίο που ρίχθηκε σε ελληνικό γήπεδο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα