Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

'Ερμής Ζωνιανών: "Εχει Μέσι ο Πανναξιακός?"

Απάντησαν οι Κρητικοί του Ερμή Ζωνιανών στις διαμαρτυρίες των Ναξιωτών του πανναξιακού για τη διαιτησία στο μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι και μάλιστα με γλαφυρό τρόπο, αφού ερωτούν την ομάδα της Νάξου αν έχει...Μέσι στη σύνθεσή της, εξαιτίας παραπόνων της για κάποιες φάσεις που αδικήθηκε από τη διαιτησία. Απόσπασμα της ανακοίνωσης του Ερμή:
«Το ΔΣ του Ερμή Ζωνιανών με έκπληξη ενημερώθηκε μέσω των ΜΜΕ για την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Πανναξιακού που μοναδικό σκοπό έχει τη δημιουργία εντυπώσεων. Για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για να προστατεύσουμε την ομάδα μας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Αν αυτό που επιζητούν οι κύριοι της Νάξου είναι το δίκαιο όπως ανέφεραν, θα έκριναν σκόπιμο στο βίντεο που επισύναψαν να δείξουν ΟΛΕΣ τις φάσεις του κρίσιμου αυτού παιχνιδιού για εκείνους και όχι να προβάλλουν δύο συγκεκριμένες φάσεις όπως εκείνοι ήθελαν.
Όσον αφορά την πρώτη φάση του γκολ, συγγνώμη, αλλά μέχρι χθες δε γνωρίζαμε ότι ο τελευταίος Πανναξιακός έχει στις τάξεις του το ''Λιονέλ Μέσι'', ο οποίος μπορεί να κοντρολάρει χωρίς πρόβλημα σουτ του συμπαίκτη του από τα τρία μέτρα με την ταχύτητα της μπάλας να είναι στα 100 χιλιόμετρα, να μην του φύγει ούτε εκατοστό και έπειτα να σκοράρει όπως λέτε.
Εμείς είδαμε τον ''Μέσι'' να κοντρολάρει τη μπάλα με το χέρι και μάλιστα στη φάση αυτή, το χέρι του έφυγε προς τον ουρανό λόγω της ταχύτητας της μπάλας! Ωστόσο, επειδή νοιαζόμαστε για τους αθλητές θα σας συστήναμε να διακομισθεί σε ένα γιατρό διότι το χέρι του μπορεί να υπέστη και κάποια ζημιά!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα