Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Βελλής:"Ξεφτίλα το Καλλονή-Βέροια 0-3, ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες που συνεννοούνται μεταξύ τους!"

Απίστευτες καταγγελίες του προέδρου του Απόλλωνα Σταμάτη Βελλή. Ο Βελλής χαρακτήρισε το Καλλονή - Βέροια 0-3 «ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου», ενώ επιτέθηκε ανοιχτά στον Ολυμπιακό δηλώνοντας πως οι Πειραιώτες «ελέγχουν τρεις-τέσσερις ομάδες» της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες… μαγειρεύουν αποτελέσματα!
Αναλυτικά, ο Βελλής στη «Δίκη» υποστήριξε τα ακόλουθα:
«Το Καλλονή-Βέροια 0-3 ήταν η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν. Ντροπή τους! Εγώ είπα πριν δύο αγωνιστικές να φύγομε από το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι και ενώ ήμασταν πάνω από τη ζώνη. Οι Απολλωνιστές, τους οποίους σέβομαι, όμως είπαν όχι. Εγώ δικαιώνομαι. Είναι πασιφανές ποιοι θα πέσουν. Εμείς σίγουρα!
Δεν ήταν το σούπερ μάρκετ του κ. Αρβανιτίδη, δεν εκδίδουν αποδείξεις… Ένα γκολ που το δίνουν μόνοι τους και ένα που τραβιούνται μόνοι τους για να μη βγει κανένας και οφσάιντ.
Η Καλλονή έχει άλλες άκρες...
Δηλαδή, είναι αδικημένος ο κύριος Κομπότης, έπρεπε να βγαίνει στο Γιουρόπα Λιγκ ο Λεβαδειακός, αφού κέρδισε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.
Είναι κανονισμένα και δεν είμαστε μαλάκες.
Όσοι βάζουν τα λεφτά τους, όπως ο κ. Κωστούλας, και δεν τους κρατά η ΕΠΟ από τα… ούμπαλα δεν τους θέλουν. Όλοι οι μπατίρηδες μένουν και είναι παραρτήματα του μεγάλου. Ο Ολυμπιακός ελέγχει τρεις-τέσσερις ομάδες. Αυτές οι ομάδες ευνοούνται. Αν δείτε τον Πλατανιά, είναι τέταρτος σε κάρτες, λες και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Αυτές οι ομάδες έχουν άλλη μεταχείριση και συνεννοούνται να βοηθούν η μία την άλλη…
Αυτές είναι αποδείξεις! Καλά τα είπε ο κύριος Κωστούλας, με κάποιους μέσα στο συνεταιρισμό δεν έχουμε κανένα κοινό. Η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα και ο κύριος Μώραλης θέλει αποδείξεις! Όταν ο κύριος Μώραλης είπε ότι δεν εφαρμόζουμε το πειθαρχικό δίκαιο γιατί είναι θέμα εμπορικό...
Όλη η Ελλάδα γελά σήμερα με το παιχνίδι. Αλλά ο κύριος Σαρρής θα σας πει δεν ξέρω τη Βέροια… Δεν διοικεί ο Σαρρής, μη βάλλετε τον κύριο Σαρρή. Είπε δεν ξέρω! Αυτογελοιοποιήθηκε, τον λυπήθηκα τον άνθρωπο στη συνέντευξη Τύπου, είχε σαν δικηγόρο τον κ. Μώραλη.
Έχω απογοητευτεί και από τον Μώραλη, κατάλαβα πώς λειτουργεί…
Μόνο με εισαγγελέα, μόνο με τα στοιχεία του κυρίου Κούγια, μόνο η Πολιτεία μπορεί να κάνει κάτι…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα