Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Βελλής:"Τα χρέη Κοσκωτά και Σαλιαρέλη τα έχει πληρώσει ο Ολυμπιακός?"

Νέο χτύπημα του Σταμάτη Βελλή από τα ερτζιανά. Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε πως συμφωνεί με την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ περί των χρεών που θέλει να πληρώσει ο Σαββίδης και αυτών που...δεν θέλει, και αναρωτιέται γιατί ο Ολυμπιακός δνε έχει πληρώσει ακόμα τα χρέη Κοσκωτά και Σαλιαρέλη!
Απόσπασμα από τα λεγόμενα Βελλή:"Ο Σαββίδης θέλει να μην πληρώσει τα πρόστιμα και όχι όλους τους φόρους. Τα πρόστιμα βαραίνουν τις παλιές διοικήσεις του ΠΑΟΚ. Ο νόμος λέει πως όλες οι υποχρεώσεις βαραίνουν και τα φυσικά πρόσωπα. Γιατί να πληρώσει τα πρόστιμα ο Σαββίδης για αυτούς; Ας πάει το κράτος να ζητήσει τα πρόστιμα από αυτούς που τα δημιούργησαν. Από την άλλη, τα χρέη Κοσκωτά και Σαλιαρέλη ο Ολυμπιακός τα πλήρωσε; Αν όχι γιατί να τα πληρώσει ο ΠΑΟΚ; Αν δεν τα πλήρωσε, τότε πώς βγαίνει και μιλάει; Αυτό είναι ειρωνεία. Όλοι αυτοί που μπήκαν στα διάφορα άρθρα τα πλήρωσαν; Δεν μπορεί να διαλέγουμε επιλεκτικά ποιος θα πληρώνει και ποιος όχι.
Πρέπει να γίνει ένας πραγματικός έλεγχος σε όλους. Αυτήν την στιγμή, υπάρχουν ομάδες που παίζουν χωρίς δημοσιευμένους ισολογισμούς. Αυτά είναι απίστευτα πράγματα. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν στο πρωτάθλημα και έχουν μετοχικό κεφάλαιο 900.000 ευρώ. Πώς καλύπτονται με αυτά τα χρήματα; Εμείς είμαστε μια ΠΑΕ τεσσάρων ετών και στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε μετοχικό κεφάλαιο 5 εκ. ευρώ. Τα άλλα πού τα βρίσκουν; Από το στοίχημα; Άλλες ομάδες έχουν στους ισολογισμούς του 2013 αρνητικά κεφάλαια. Ασχολείται με αυτά κάποιος άνθρωπος;"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα