Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

"Σας πληρώσαμε" λένε οι διοικούντες, "Δεν μας δώσατε φράγκο" απαντούν οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου!

"Σας γνωρίζουμε τόσο σε εσάς όσο και στους φιλάθλους της ομάδας ότι, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, με βάση τα στοιχεία που διαθέτουμε και τα οποία είναι στη διάθεσή σας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, έχει ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό στις υποχρεώσεις της και προς τους ποδοσφαιριστές και προς τρίτους". Με αυτή την ανακοίνωση η διοίκηση του Ηροδότου ενημέρωνε τον τύπο πως έχει ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις προς τους παίχτες της ομάδας της Κρήτης ώστε αυτοί να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις..
Αμ δε! Μιας που σε ανακοίνωση-απάντηση οι παίχτες του Ηροδότου διαψεύδουν τα όσα είπαν οι διοικούντες και τονίζουν πως έχουν βιοποριστικό πρόβλημα.
«Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, θέλουμε να πούμε ότι εμείς έχουμε υπηρετήσει το σύλλογο και με το παραπάνω και αυτό αποδεικνύεται με την πορεία της ομάδας και τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Διαψεύδουμε την ανακοίνωση της διοίκησης. Αν ήταν σωστοί απέναντί μας δεν θα προχωρούσαμε σε αποχή από τις προπονήσεις της ομάδας. Να ξέρετε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα και περιμένουμε από τη διοίκηση να τηρήσει τις υποσχέσεις που μας είχε δώσει»
Εσείς ποιον πιστεύετε αλήθεια?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα