Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Φεύγει ο Πλεξίδας, έρχονται οι Ισπανοί επενδυτές στην Λάρισα!

Η έλευση των Ισπανών επενδυτών στη Λάρισα, μέσω του Αλεξάντερ Νικολάι και του συνεργάτη του Λουίς Ολιβερ αλλάζει τα δεδομένα στην ιστορική ΑΕΛ. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Λάρισα, την παράδοση των μετοχών του,  εκφράζοντας παράλληλα τις αμφιβολίες του για το εγχείρημα των Ισπανών.
Αποσπάσματα από την ανακοίνωση Πλεξίδα:
 «Και ενώ εγώ περίμενα να κριθώ στο τέλος της χρονιάς (ή έστω και σήμερα) για τα αποτελέσματα των όσων υποσχέθηκα, τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν κάποιοι επενδυτές που θέλουν να πάρουν την ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί σε λίγο.
Θεμιτό αν και άδικο για μένα. Όμως έχω κάθε λόγο να αμφισβητώ προθέσεις και προοπτικές γιατί όλα βρίσκονται “κρυμμένα” σε ένα φάκελο που σύμφωνα με απαίτηση των υποψήφιων επενδυτών έπρεπε να ανοιχτεί στις 10 Απριλίου. Γιατί άραγε; Για να σέρνεται η ομάδα στην αμφιβολία και στην ανασφάλεια; Τι πιο απλό και ξεκάθαρο από το ξέρουμε από σήμερα τι προτίθεται να κάνει ο ένας και τι ο άλλος;
Ενώ όλους αυτούς τους μήνες δούλευα και ξόδευα όσα χρειαζόταν η ομάδα για να λειτουργήσει απρόσκοπτα καθυβριζόμουν εγώ και η οικογένειά μου χωρίς ακόμη να έχω αντιληφθεί το λόγο, αλλά δεν μπορούσα να φύγω και να εγκαταλείψω την ΑΕΛ στο έλεος του Θεού.
Σήμερα που υπάρχουν “επενδυτές” οι οποίοι σύμφωνα με δήλωσή τους είναι έτοιμοι να αναλάβουν και αυτή τη στιγμή μπορώ να φύγω ΟΧΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ τους την ομάδα ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν απρόσκοπτα προγραμματίζοντας την ΑΕΛ που υποσχέθηκαν στον κόσμο της. Να συνεργαστούν με το υπάρχον έμψυχο υλικό για να το αξιολογήσουν σωστά έχοντας έτοιμη υποδομή (γραφεία κ.λπ.) που θα τη ζήλευαν πολλές ομάδες της SUPER LEAGUE.
Αρνούμενος να μπω σε μια διαδικασία πλειστηριασμού με άνισους όρους και με ήσυχη τη συνείδησή μου ότι τήρησα όσα υποσχέθηκα ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παρούσα στον τελικό Κυπέλου και εύχομαι (αν και αμφιβάλω) να οδηγήσουν την ΑΕΛ εκεί που υποσχέθηκαν και της αξίζει.
Ευάγγελος Πλεξίδας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα