Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αίτημα (φαντασίας) της Ένωσης Β Εθνικής να μην υποβιβαστεί καμια ομάδα φέτος

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι κατά τη συνεδρίαση της Ένωσης Β Εθνικής, ασφαλώς και θα συζητηθεί, μιας και αποφασίστηκε να προταθεί να μην...υποβιβαστεί καμία ομάδα την εφετινή σεζόν! Η πρόταση έπεσε από τον Εθνικό Γαζώρου, και βρήκε τη θερμή συμπαράσταση τόσο του Αλέξη Κούγια, όσο και των άλλων ομάδων, μιας που θεωρούν πως αφού μπορεί η Σούπερ Λίγκα να αλλάζει την προκύρηξη του πρωταθλήματος μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, τότε μπορούνε και αυτοί!

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε ότι από τη στιγμή που το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται πολύ νωρίς έχοντας μόνο 14 ομάδες σε κάθε όμιλο, όσες εξ’ αυτών δεν θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ θα μείνουν για αρκετούς μήνες (μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα δηλαδή) ανενεργές. Έχοντας, λοιπόν, αυτό ως αιτιολογία, θα προτείνουν στην ΕΠΟ το επόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 17 ομάδες σε κάθε όμιλο (σύνολο 34). Δηλαδή να μην υποβιβαστεί καμία από τις υπάρχουσες 28 και να ανέβουν κανονικά από τη Γ’ Εθνική οι πρώτοι κάθε ομίλου (έξι δηλαδή) όπως είναι προγραμματισμένο.
Το σενάριο αμφιβάλλουμε αν είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα, όμως θα μελετηθεί τις προσεχές μέρες από το νομικό τμήμα της Β Εθνικής και θα ζητηθεί η έγκριση της ΕΠΟ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα