Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Βελλής:'Γελάει όλη η Ελλάδα με Σαρρή και ΕΠΟ, θα του κάνω μηνυση"

Στον ArenaFM 89,4 το απόγευμα της Τετάρτης (26/3) μίλησε ο πρόερος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής και μεταξύ άλλων βγήκε η είδηση πως θα κάνει μύνηση εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή και συκοφαντική δυσφήμιση! ΕΠίσης ο Βελλής τόνισε πως όλη η Ελλάδα γελάει με ΕΠΟ και Σαρρή
Απόσπασμα των δηλώσεών του: ":Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι δεν ήξερε για τις τιμωρίες του κυρίου Μπέου και για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Με κατηγορεί σε μήνυση ότι ανέφερα πως είδα τον Μπέο έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ για πολλές ώρες, το οποίο δεν αρνήθηκε ο κύριος Μπέος και μετά μπαίνει στη σκέψη μου και ερμηνεύει τις προθέσεις της δήλωσής μου. Εάν έχετε δει ποτέ μήνυση που αφορά καταγγελία γεγονότος, το οποίο αποδέχεται και ο μηνυτής και το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, αλλά προχωρεί ο μηνυτής σε δήθεν συνειρμούς, στηρίζοντας εκεί την μήνυση, τότε γελάνε και οι ανακριτές.
Όταν τελειώσει η διαδικασία αυτής της μήνυσης, θα φάει και ο κύριος Σαρρής μια μήνυση για δυσφήμιση και θα αποφασίσει η δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο. Ο κύριος Σαρρής θυμόταν την ποινή του κ. Μπέου για να κάνει την μήνυση. Όταν το στριμώχνουν οι δημοσιογράφοι τα ξεχνάει όλα. Η μεγαλύτερη δυσφήμηση του ποδόσφαιρου ήταν η κοινή συνέντευξη Τύπου Μώραλη, Σαρρή. Δεν γνώριζε ο κύριος Σαρρής για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Άρης, δεν γνώριζε για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Πράγματα που ξέρει και ο… παππούς μου στον τάφο του, ο πρόεδρος τη ΕΠΟ δήλωσε ότι δεν τα γνωρίζει. Μεγαλύτερη αυτογελοιοποίηση δεν υπάρχει. Προφανώς, θα νιώθουν περήφανοι γι’ αυτή την συνέντευξη οι άνθρωποι αυτοί, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν πόσο γελοιοποιούνται, θα νομίζουν ότι τα είπαν καλά. Δεν υπάρχει πιο κάτω. Όλη η Ελλάδα γελάει. Έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, υπάρχει μια κινητικότητα, ώστε επιτέλους να αρχίσει να κινείται η δικαιοσύνη προς την κατεύθυνση να ξεσκεπάσει τα πράγματα. Υπάρχουν οι πλαστές ενημερότητες που είναι απάτη κατά του δημοσίου, όταν ασκηθεί η δίωξη εκεί θα δείτε γέλια , θα δείχνει ο ένας τον άλλον, όχι εσύ τις πήρες, όχι ο άλλος την πήρε. Σύνολο 47 ενημερότητες πλαστές δεν τις πήραν χαμπάρι ; Το ‘‘δεν ξέρω’’, ‘‘δεν θυμάμαι’’ το έχει ξεκινήσει ο κύριος Πιλάβιος, ο οποίος μετά βίας θυμόταν το όνομά του".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα