Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τσαλίκης:"Ο Ηρακλής δεν εχει λεφτά ούτε να ταξιδέψει στα Ψαχνά για τα πλέι οφ!!"

Σε δηλώσεις του την Πέμπτη (10/4) ο τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού» Κώστας Τσαλίκης, αποκάλυψε την τραγική ηοικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Ηρακλής, μιας και τα οικονομικά δεδομένα είναι τόσο άσχημα που δεν του επιτρέπουν ούτε να ταξιδέψει στην Ευβοια για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.
"Αύριο το μεσημέρι, λοιπόν, η ομάδα πρέπει να ταξιδέψει με αρχικό προορισμό τα Ψαχνά και εν συνεχεία τα Χανιά και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω παραλάβει ούτε ένα ευρώ για να οδηγήσω την ομάδα στον προορισμό της. Το κόστος φτάνει τα 14.000 με 15.000 ευρώ και ήταν το ελάχιστο για μεταφορά με πούλμαν, πλοίο και αεροπλάνο με μία στάση στην Αθήνα. Είναι πολλά τα πράγματα που χρειάζονται και τον τελευταίο καιρό έχουμε πάρει βοήθεια από δύο ανθρώπους που μας έλυσαν κατά κάποιον τρόπο τα χέρια, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αρκεί αυτό. Δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος, είναι ξεκάθαρο και η ομάδα δεν θα πρωταγωνιστήσει.
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να σωθεί η χρονιά. Υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν μέρα-νύχτα. Υπάρχουν προβλήματα πλέον που δεν λύνονται. Γι’ αυτό και χρειάζεται ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να ηγηθεί. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι ακέφαλη. Και δεν είναι λογικό να ζητούμε από τον κόσμο να έρθει στο Καυταντζόγλειο, να βοηθήσει οικονομικά και εμείς να μην μπορούμε να προχωρήσουμε στα βασικά»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα