Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Σάντσεζ για Απόλλωνα:"Στο Μαγικό Βασίλειο που είναι η Superleague ακόμα και ένας Μάγος έχει περιορισμένες δυνάμεις!"

Επιστολή απέστειλε ο πρώην πια Βρετανός προπονητής του Απόλλωνα Λόρι Σάντσεζ, κατηγορώντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τον υποβιβασμό του ΑΠόλλωνα και εξυμνώντας το Σταμάτη Βελλή και τους οπαδούς της ομάδας. Φοβερή η ατάκα του:"Στο Μαγικό Βασίλειο που είναι η Superleague ακόμα και ένας Μάγος έχει περιορισμένες δυνάμεις!"
Απόσπασμα από την επιστολή Σάντσεζ:  «Με την ευκαιρία της επιστολής θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά εσάς τους φιλάθλους για την εκπληκτική υποστήριξή σας προς τον Απόλλωνα και ιδιαιτέρως προς το πρόσωπό μου αυτή τη σεζόν. Δυστυχώς, τελικά αποτύχαμε και οι συνέπειες για όλους τους εμπλεκόμενους θα εκτυλιχτούν, αναπόφευκτα, στους ερχόμενους μήνες.
Πώς φτάσαμε στην αποτυχία; Πολλοί παράγοντες συνεισφέρουν σε έναν υποβιβασμό και προφανώς, όπως γνωρίζουμε όλοι, κάποιοι είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Θα αναφερθώ μονάχα σε αυτούς που είχαμε τον έλεγχο.
Να γίνω ο τρίτος προπονητής του Απόλλωνα τον Νοέμβριο, αν και σύνηθες φαινόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν οδηγεί στη σταθερότητα ή τον σεβασμό που απαιτεί η θέση. Εάν οι παίκτες πιστεύουν ότι τελικώς θα “φάνε” μερικούς προπονητές κατά τη διάρκεια της σεζόν, αρχίζουν να πιστεύουν ότι η δύναμη βρίσκεται σε αυτούς και δεν είναι θεμιτό εάν θέλεις να έχεις έναν επιτυχημένο σύλλογο, εκτός εάν οι παίκτες είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και επαγγελματίες
Όσον αφορά τα αποδυτήρια, πάρα πολλοί παίκτες-κλειδιά δεν ενήργησαν με τον τρόπο που θα περίμενα από έμπειρους επαγγελματίες. Συνεχόμενες διαρροές στο “φίλο μας” στον Τύπο, συνεχόμενοι δυσανασχετισμοί, σε όποιον θα άκουγε, συνεχόμενη αρνητικότητα για τις “εξωτερικές δυνάμεις” που προσπαθούν να υποβιβάσουν τον Απόλλωνα μέχρι το σημείο που έφτασε να είναι μια αυτο-εκπληρούμενη προφητεία. Η χαριστική βολή για μένα ήταν η “καθαίρεση” του διορισμένου από εμένα αρχηγού Alvarez κατά τη διάρκεια του κενού εξουσίας που δημιουργήθηκε από τη δήλωση του κ. Βελλή να αποσυρθούμε από τη Superleague. Όσον αφορά τους 4 “αρχηγούς” που προσυπέγραψαν την πρόταση απόσυρσης, είναι στην καλύτερη περίπτωση αφέλεια (να σημειωθεί ότι ο Alvarez, που ήταν ακόμα αρχηγός, δεν πρόσθεσε το όνομά του). Όλη αυτή η εσωστρέφεια απλά χαράμισε χρόνο και ενέργεια που θα έπρεπε να είχαμε εστιάσει στην επιβίωσή μας.
 Στο Μαγικό Βασίλειο που είναι η Superleague ακόμα και ένας Μάγος έχει περιορισμένες δυνάμεις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα