Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Χτύπησε το δημαρχο Μεσολογγίου ο βοηθός του Γκόφα!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθησαν στο παιχνίδι ΑΕ Μεσολογγίου-Καλαμάτας, με τον βοηθό προπονητή της Μάυρης Θύελλας, να επιτίθεται και να χτυπά το δήμαρχο Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη!
Λίγο πριν από το 80ό λεπτό υπήρξε ένταση, με τους φίλους των γηπεδούχων να εκτοξεύουν μπουκάλια προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης να βρεθεί εκεί για να ζητήσει από τον κόσμο να ηρεμήσει. Ωστόσο, ο βοηθός προπονητή της Καλαμάτας, ο Ιωσήφ Λουκάς, χτύπησε το δήμαρχο Ο βοηθός του Μίλτου Γκόφα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, όπου μετά από ώρες αποφασίστηκε να μην γίνουν μυνήσεις και ο Λουκάς να επιστρέψει κανονικά στην Καλαμάτα.
Η ΑΕ Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια στην οποία αποκαλεί ντροπή γοα το ποδόσφαιρο τα όσα συνέβησαν στο εν λόγω παιχνίδι:

Η ανακοίνωση:«Ασεβής επίθεση στον δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου από παράγοντα της Καλαμάτας.

Ο χθεσινός αγώνας μεταξύ της ΑΕ Μεσολογγίου και της Καλαμάτας θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου ως μια μελανή σελίδα. Ο δήμαρχος της Ι.Π Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τα πνεύματα από τους διαπληκτισμούς των δυο πλευρών, δέχθηκε άνανδρη και βρώμικη επίθεση από παράγοντα της Καλαμάτας, ο οποίος τον γρονθοκόπησε .

Η συμπεριφορά τόσο του παράγοντα όσο και του προπονητή της Καλαμάτας κ. Μίλτου Γκόφα , ο οποίος προκάλεσε την διοίκηση της ΑΕΜ, αποτελούν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και προσβάλουν την ιστορία του ιστορικού σωματείου της Καλαμάτας.

Διονύσης Βισβίκης.
Πρόεδρος ΑΕ Μεσολογγίου»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα