Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ΠΑΟΚ:"Στερείται ευφυίας η διοίκηση της ΕΠΟ"

Η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ ήταν πολύ βαριά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος και μπήκε σε διαδικασία ανταλαγής...φιλοφρονήσεων με την ΕΠΟ, εξαιτίας της απόφασης αυτής. Έτσι οι Θεσσαλονικείς μετά την πρώτη καυστική ανακοίνωση«χτύπησαν» και με μία δεύτερη, στην οποία καταλογίζουν στη διοίκηση της ΕΠΟ πως στερειται ευφυίας!
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρονται τα εξής: «Η αντίληψη της πραγματικότητας απαιτεί ευφυΐα. Την οποία προφανώς στερείται η διοίκηση της ΕΠΟ. Ο… εγκέφαλος που συνέταξε την ανακοίνωση απάντησης στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διακρίνει την ειρωνεία που κρύβεται πίσω από τον χαρακτηρισμό «ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα». Η αμήχανη στιγμή που απαντάς σε κάτι άλλο από αυτό που σου λένε…
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει πρόθεση να προσβάλλει τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων. Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θεωρούμε ότι προσβάλει τις αρχές της αθλητικής δικαιοσύνης.
Όσον αφορά την υπόδειξη της ΕΠΟ για τη δήθεν προσβολή στον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, καλούμε την Ομοσπονδία να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το νόμιμο ή μη της συμμετοχής του στην Επιτροπή Εφέσεων.
Αν πραγματικά η ΕΠΟ επιθυμεί ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει παρά να αποδεχτεί την πρόταση που της κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συγκρότηση των Πειθαρχικών Επιτροπών από τακτικούς δικαστές σύμφωνα με το νόμο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα