Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μπούζας:"Στον Πανιώνιο φέτος δεν είχαμε χρήματα ούτε για εισητήρια"

Στην ιστοσελίδα της Σούεπρ Λίγκας μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Βασίλης Μπούζας, ο οποίος χαρακτήρισε επιτυχία την παραμονή των κυανέρυθρων στην κατηγορία. Ο Μπούζας μίλησε και για την κάκιστη οικονομική κατάσταση των παιχτών του ιστορικού, οι οποίοι και δεν είχαν χρήματα ούτε για το εισητήριο των μέσων μαζικής μεταφοράς...
Απόσπασμα των δηλώσεων του: "Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς πέρασε με πολλά προβλήματα και τεράστια εμπόδια που τελικά καταφέραμε και ξεπεράσαμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Στον Πανιώνιο δεν αξίζει να έχει στόχους όπως η παραμονή όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν σύλλογος είναι πολύ μεγάλα και η παραμονή αναγκαστικά για μας θεωρείται επιτυχία.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν αρκετά. Κάποια από αυτά ήταν και οι κακές εγκαταστάσεις και γηπεδικές συνθήκες που κάλυπταν ελάχιστες ανάγκες και ήταν πολύ επικίνδυνες για τραυματισμούς. Άλλο πρόβλημα πολύ σημαντικό ήταν το οικονομικό οπού παιδιά που μετακινιόντουσαν με μεταφορικά μέσα για την προπόνηση δεν είχαν λεφτά ούτε για το εισιτήριο τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα