Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Παίκτες Δόξας Δράμας:"Μας ταπείνωσαν και μας κορόιδεψαν"

Για κοροϊδία κατηγορούν τη διοίκηση της Δόξας Δράμας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν και στην οποία τονίζουν ότι η υπομονή τους εξαντλήθηκε.
Οι παίκτες των «Μαυραετών» ανακοινώνουν ότι θα προχωρήσουν σε κάθε νόμιμη κίνηση, προκριμένου να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους το τελευταίο εξάμηνο.
Απόσπασμα από την ανακοίνωση:
«Εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας, που κάναμε απεριόριστη υπομονή τους τελευταίους 6 μήνες, διάστημα στο οποίο αντέξαμε τα πάντα αν και μείναμε απλήρωτοι από την ομάδα μας που αποδείχθηκε απόλυτα ασυνεπής και αφερέγγυα απέναντι μας, δυστυχώς, υποχρεωθήκαμε να ξεπεράσουμε τα όρια μας.
Δείξαμε κατανόηση, ευσυνειδησία, φιλότιμο, υπευθυνότητα.
Και εισπράξαμε κοροϊδία, αδιαφορία, αρνήσεις και ψέματα.
Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μη θεωρείται αδυναμία η σιωπή και η προσήλωση μας στα καθήκοντα μας, η υπομονή μας.
Είμαστε υπερήφανοι γιατί τιμήσαμε την ιδιότητα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και τη φανέλα της ιστορικής Δόξας Δράμας. Μείναμε και πολεμήσαμε, αν και απλήρωτοι, νηστικοί και ταπεινωμένοι.
Κρίμα γιατί υπεστήκαμε διασυρμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μας, δοκιμασθήκαμε ως επαγγελματίες και οικογενειάρχες, δείξαμε ανωτερότητα και ήθος, αλλά, δυστυχώς, μείναμε μόνοι μας.
Εμείς αποδείξαμε αν αγαπάμε την Δόξα Δράμας και αν τιμάμε την ιδιότητα μας.
Άλλος με φιλότιμο δεν υπάρχει, να απολογηθεί για αυτό το αίσχος, αυτή την ταπείνωση για ομάδα και ποδοσφαιριστές;
Με εκτίμηση,
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα