Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Εάν η Ολλανδία πάρει το Μουντιάλ...δώρο ένα ταξίδι στο διάστημα!

Να ένα δώρο-κίνητρο που σίγουρα κανείς από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ολλανδίας είχε φανταστεί και πόσο μάλλον πραγματοποιήσει! Μια εταιρία αεροναυπηγικής, αποφάσισε ότι αν η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα τους κάνει ως δώρο ένα ταξίδι στο διάστημα!
Συγκεκριμένα, η εταιρία αεροναυπηγικής τεχνολογίας "Ruimtevaartbedrijf SXC", ή πιο απλά "SXC", έταξε στους παίκτες της εθνικής Ολλανδίας ένα ταξίδι στο διάστημα, σε περίπτωση που αυτοί κερδίσουν και τους τέσσερις επόμενους αγώνες, κάτι που θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση του τροπαίου. Η ιδέα ήρθε -κυρίως- από το εκπληκτικό γκολ με την... πτήση του Ρόμπιν φαν Πέρσι κόντρα στην Ισπανία.
"Σαν εταιρία ολλανδικής καταγωγής είμαστε πολύ υπερήφανοι από τα επιτεύγματα των «οράνιε» στη Βραζιλία. Μια... διαστημική απόδοση δικαιούται και το ανάλογο βραβείο. Για το λόγο αυτό, δίνουμε κίνητρο στους παίκτες να τους εξυψώσουμε το ηθικό και κυριολεκτικά, στα 103 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης. Αυτό ισχύει και για τους 23 παίκτες και φυσικά τον Λουίς φαν Χάαλ", τόνισε ο συνιδρυτής της εταιρίας, Μισιέλ Γιολ, στους ολλανδικούς "Times".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα