Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Παναγόπουλος"Υπάρχουν δύο Λάρισες"!

Για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους έκανε λόγο ο Γιώργος Παναγόπουλος, δικηγόρος, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, αναφορικά με την ΑΕΛ. Ο Παναγόπουλος υποστήριξε πως υπάρχουν...δύο Λάρισες και πψς πρόκειται να σταλεί εξώδικη διαμαρτυρία στο υπουργείο Ανάπτυξης για την παράνομη σύσταση και αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ!
Απόσπασμα των δηλώσεων Παναγόπουλου:«Βλέπετε τι γίνεται με την κόντρα Ολυμπιακού Βόλου, Λάρισας. Εγώ έχω ήδη δώσει εντολή στον δικαστικό επιμελητή των εντολέων μου, των ποδοσφαιριστών Αμπάρη, Αραμπατζή και ενός μάνατζερ του κυρίου Νικολιδάκη, ώστε αύριο να παραδοθεί εξώδικη διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την παράνομη, αδειοδότηση, σύσταση νέας ΠΑΕ για λογαριασμό της ΠΑΕ Λάρισα».
Επισήμανε, μάλιστα, ότι… «ο κ. Πηλαδάκης την έκανε, άφησε τα χρέη τα φοβερά, έγιναν σκάνδαλα με το γήπεδο των Δένδρων... Και έρχονται τώρα με ψεύτικες διευθύνσεις, με ψεύτικα στοιχεία και χωρίς νόμιμη διαδικασία και ενώ δεν έχει γίνει η εκκαθάριση... Αυτή τη στιγμή νομικά υπάρχουν δύο Λάρισες! Και έρχεται το Υπουργείο και υπογράφει. Εγώ αύριο θα ασκήσω παρέμβαση για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών και του Ολυμπιακού Βόλου στην Επιτροπή των Εφέσεων όπου έχει ασκήσει προσφυγή. Να δούμε η ΕΠΟ τι θα πει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα